Af - 05/09-13 14:38

Top-20: De dyreste (og dejligste) damer på tvTop-20: De dyreste (og dejligste) damer på tv

For andet år i træk giver Sofia Vergara i den grad kollegerne baghjul. 'Modern Family'-baben tjener næsten tre gange så meget som listens nummer to. Tjek hele top-20 her.

Bildstrecke im Grossformat »

I 'Modern Family' kan hun godt være lidt af et brokkehoved. Men i den virkelige verden har Sofia Vergara, der spiller Gloria i den mange gange prisbelønnede komedieserie, ikke noget at klage over.

I hvert fald ikke, når det gælder penge. Den colombianske skønhed topper for andet år i træk Forbes' liste over dyre tv-damer. I perioden juni 2012-juni 2013 tjente Sofia Vergara 30 millioner dollar – 170 millioner kroner – vurderer magasinet, og det giver hende en sikker førsteplads på listen.

LÆS OGSÅ: Halvnøgne og hovedrige: 10 millionær-modeller

Den svimlende sum tjener den 41-årige skuespillerinde ikke kun på at snakke sexet, gebrokkent engelsk i 'Modern Family'. Det gør også noget godt for hendes bankkonto, at hun er reklamesøjle for blandt andet Pepsi og det amerikanske makeup-imperium Cover Girl, og at hun har været med til at designe både tøj og ting til hjemmet, som bliver solgt i den amerikanske supermarkedsgigant Kmart.

Sofia Vergara var også nummer et på Forbes' liste sidste år, men da lød årsindtjeningen 'kun' på 19 millioner. Siden har hun forhandlet en ny kontrakt på plads med 'Modern Family'-bosserne og lægger dermed ekstra afstand til sine kolleger og konkurrenter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuespiller kendt fra DR-satsning...
bt.dk
Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Inger Støjberg kritiserer kendt...
bt.dk
Medier: Weinstein anholdes fredag
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx