Af - 13/08-15 09:25

Derfor har 'Modern Family'-skuespiller fået mindre brysterDerfor har 'Modern Family'-skuespiller fået mindre bryster

Fra den ene dag til den anden voksede Ariel Winters bryster sig så store, at det begyndte at blive generende for hende.

Bildstrecke im Grossformat »

Skuespillerinden Ariel Winter fra 'Modern Family' fortæller i et nyt interview med magasinet Glamour, at hun har fået foretaget en brystreduktion.

Den 17-årige teenagers bryster voksede sig på meget kort tid så store, at det blev meget generende for den unge pige. Hun var flov over sine bryster, fordi hun ikke kunne finde noget tøj, der passede, men hun havde også fysiske smerter, når hun skulle stå op mange timer om dagen på settet af 'Modern Family'.

Eks-kærestes bizarre kamp: Vil have barn med Hollywood-stjerne
Eks-kærestes bizarre kamp: Vil have barn med Hollywood-stjerne

Da hun en dag ikke kunne finde en bikini, der passede, tog hun beslutningen: Hun ville få opereret sine bryster mindre.

- Jeg følte mig virkelig ikke glad. Jeg kunne ikke gå til fest med mine venner og have den samme slags tøj på som dem. Jeg var nødt til at dække mig selv helt til, ellers ville jeg have haft et helt bestemt look, som jeg slet ikke havde lyst til, siger Ariel Winter til Glamour.

Ariel Winter fik den juni 4. juni foretaget operationen, hvor hun gik fra en H- til en F-skål, og hun føler sig nu meget gladere.

Topløs torsdag: Her bliver brysterne sluppet fri
Topløs torsdag: Her bliver brysterne sluppet fri

Hun ved godt, at folk formenligt mest vil snakke om den fysiske ændring, som de kan se, men for hende er det den psykiske ændring, som betyder mest.

Den unge skuespillerinde har valgt at være åben omkring sin brystreduktion, fordi hun tror, at der kan komme noget godt ud af det.

- Det er noget, jeg har gjort for at forbedre mit liv og mit helbred, og jeg tror, at det kan komme mange andre piger til gode. Jeg er taknemlig for, at jeg lever af min drøm, og at jeg har en stemme til at snakke til teenagere, siger hun.

Ariel Winter fortæller også, at hendes kolleger fra 'Modern Family' har hjulpet hende hele vejen igennem. Sofia Vergara har ligefrem sagt, at hun 'elsker' Ariels nye bryster.

Du kan se et billede af Ariel Winter, som hun ser ud nu, lige her:Du kan også klikke ind på Glamour for at se flere billeder.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx