Af - 01/04-17 09:09

Alle elsker dette foto: Men det gemmer på en 24 år gammel stridAlle elsker dette foto: Men det gemmer på en 24 år gammel strid

Et såkaldt 'reunionfoto' har bragt en 24 år gammel strid til live.

Bildstrecke im Grossformat »
I 1990 flyttede den rappe fyr til L.A. for at bo hos sin rige familie. Det var Will Smith, som spillede en fiktiv version af sig selv. På engelsk hedder serien 'The Fresh Prince of Bel-Air'. Den kørte i seks sæsoner fra 1990-1996 og var med til at gøre Will Smith til en verdensstjerne. Will Smith spillede en fiktiv version af sig selv med samme navn i serien. Sådan så han ud som den rappe fyr i starten af 90'erne, hvor han var i starten af 20'erne. I dag er den 46-årige Will Smith en kæmpe Hollywood-stjerne, som ikke behøver nærmere introduktion. Her er et lille bevis på, hvor stor serien blev. Her er Will Smith sammen med USA's tidligere præsident Bill Clinton i 1993. Alfonso spillede Will Smiths fætter Carlton. I dag er han 43 år. Han har bl.a. vundet den amerikanske udgave af 'Vild med Dans' sidste år. I en af episoderne gengav han sin meget kendte dans fra tv-serien. Du kan se den nede i artiklen. Phillip Banks er Wills onkel i serien. Klik videre, hvis du er klar til en sørgelig nyhed. Sådan så James Avery ud i 2011. Desværre døde han i 2013 under en hjerteoperation. Han blev kun 65 år gammel. Nia spillede Wills kæreste i serien. Sådan ser hun ud i dag som 44-årig. Dette er Wills kusine i serien. I dag er hun 48 år gammel. I dag er Joseph 66 år. Moren i familien (og Wills tante) blev i de første tre sæsoner spillet af Janet Hubert. I dag er hun 59 år gammel. Der er flere grunde til, at hun forlod serien efter kun tre sæsoner. Bl.a. har Will Smith udtalt, at der var store uoverensstemmelser mellem de to. Janet har også senere udtalt, at hun aldrig vil genforenes med de andre stjerner. Hun har direkte kaldt Will Smith for et røvhul i 2011. I fjerde sæson overtog Daphne rollen som tante Vivi. I dag er hun 66 år gammel og ser sådan her ud. Ashley Banks er Wills kusine. I dag er Tatyana slet ikke så lille mere. Hun er blevet en voksen kvinde på 36 år. Topmodellen Tyra Banks spillede Wills ekskæreste. Tyra Banks blev som bekendt en meget kendt model senere og har haft stor succes med 'America's Next Top Model', hvor unge piger konkurrerer om at blive den nye it-model i USA. Hun er 41 år i dag. Wills bedste ven og musikpartner i virkeligheden. I dag er han 50 år og ser sådan her ud. Han bliver født i slutningen af tredje sæson. Et par sæsoner senere er han vokset ret meget. Ross spiller ham i sæson fem og seks. I dag er Ross 26 år og har ikke arbejdet synderlig meget med skuespil siden.

Will Smith er hovedsageligt at finde i film på det store lærred. Men der er måske nogle, som husker, skuespillerens gennembrudsserie 'Rap fyr i LA' eller 'Fresh Prince of Bel Air', som den hedder på engelsk.

Og til mange fans glæde kunne man for et par dage siden se Will Smith sammen med, Carlton, Ashley, Hillary, tante Vivian og butleren Geoffrey på de sociale medier.

På billederne skriver de alle, at de savner James eller onkel Phil. Der er tale om skuespilleren James Avery, der spillede onkel Phil i serien. Han gik bort nytårsaften 2013 på grund af komplikationer i forbindelse med en hjerteoperation.

Always amazing to spend an afternoon with my Fresh Prince family. Wishing that James Avery was still with us to make this complete.

Et opslag delt af Alfonso Ribeiro (@therealalfonsoribeiro) den

Det var dog ikke alle, som var så vilde med fotoet. Janet Hubert, der spillede tante Vivian i tre sæsoner, inden hun blev erstattet af Daphne Maxwell Reid, virker til at være rimelig bitter.

Hun var ikke selv at finde på billederne, og hun langer i den grad ud efter Alphonso Ribeiro, som spillede Carlton i serien. Det skriver blandt andet Yahoo.

'Jeg ved at medieluderen Alfonso Ribeiro har lagt et såkaldt reunionfoto op. Alle mulige folk har nævnt det for mig. Han var altid sådan en stikirenddreng for Will (Smith, red.). Der kommer aldrig nogensinde til at være en ægte reunion af 'Rap fyr i La'. Jeg er slet ikke interesseret i at se nogle af dem igen,' skriver hun i et opslag på Facebook, som hun siden har slettet.

Men det bitre forhold, som Janet Hubert tilsyneladende har til resten af sine tidligere kolleger, er langt fra nyt. Især har der været en åben fejde mellem Will Smith og Janet Hubert, siden hun forlod programmet.

Vildt: Will Smith og Jazzy Jeff kan blive hovednavn på Roskilde Festival
Vildt: Will Smith og Jazzy Jeff kan blive hovednavn på Roskilde Festival

Året efter hun forlod programmet, udtalte Will Smith, at han mente, at Hubert ville have, at den populære komedieserie kun skulle handle om hende. Og hun var vred, fordi hun ikke længere tjente et stort beløb på at medvirke i tv-serien. Hubert har selv påstået, at hun havde bedt sine kolleger om hjælp under lønforhandlinger.

- Hun er sur nu, men hun har været sur hele tiden. Der var en gang, hvor hun sagde: 'Jeg har været i branchen i ti år, og så kommer den her snothvalp og får sit eget program, har han sagt ifølge US Magazine.

Se traileren: ‘Will & Grace’ vender tilbage i en helt ny sæson
Se traileren: ‘Will & Grace’ vender tilbage i en helt ny sæson

Ifølge Hubert selv, så har hun bedt Will Smith om at rense hendes navn i branchen i 2009. Men hun fik ingen hjælp af sin tidligere kollega. Den nu 61 år gamle skuespiller har i løbet af årene skiftet holdning til, hvorvidt der skal være en reunion mellem hende og de andre fra 'Rap fyr i LA'. Men lige nu er der intet, som tyder på en våbenhvile mellem de stridende parter.

LÆS OGSÅ: Vildt! Ed Sheeran skal være med i denne ultra-populære HBO-serie

LÆS OGSÅ: Louisville og verden er klar til Alis allersidste omgang

LÆS OGSÅ: Kendt dansk tv-par er blevet skilt: - Det er en hård og svær tid

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Birgitte Hjort om kampen for...
bt.dk
Superstjerne vender hjem med flere...
bt.dk
Gammel kending blev igen stoppet af...
bt.dk
Medie: Kylie Jenner har sørget for,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx