16/11-17 20:47

'Bagedyst'-Anton afslører: Der har været en del piger'Bagedyst'-Anton afslører: Der har været en del piger

Vejen til kvinders hjerter går tydeligvis igennem maven.

storybild

Foto: Klaus Bo Christensen

Pigerne er vilde med 'Bagedyst'-fyren, og hans sociale medier bugner af anmodninger.

Anton Dahl Grue havde ikke været på skærmen mange gange i årets sæson af 'Den store bagedyst', før det lykkedes ham at charme sig ind på især de kvindelige seere. Et faktum, som programmets yngste deltager allerede selv har kunnet mærke.

– Jeg har hørt fra en del piger. Jeg har både fået flere Instagram-følgere og modtaget venneanmodninger på Facebook. Det er meget sjovt, lyder det med et skævt smil fra den charmerende 'Bagedyst'-deltager, da HER&NU møder ham på 'Café mig og Annie' i Lyngby. Selvom han synes, det er dejligt at få opmærksomhed fra det modsatte køn, så er der ikke nogen tvivl om, at den 21-årige amatørbager er en ydmyg mors dreng.

– Jeg har et meget tæt forhold til begge mine forældre. Det har også været en af grundene til, at jeg stadig bor hjemme. Jeg hygger mig rigtig meget, forklarer Anton, der bor sammen med sine forældre i barndomshjemmet i Lyngby. Han vil dog at flytte hjemmefra snart.

LÆS OGSÅ: Nip efter 'Bagedyst'-exit: Jeg vidste godt, at det var min tur

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-dommer om sin barndom: Fuld af vold og mobning

 

“Mine forældre har været god support”

Det, at Anton har et tæt forhold til sine forældre, har også gjort, at de har været en uundværlig støtte for ham under optagelserne til 'Den store bagedyst'.

– Mine forældre har været god support. De har ikke hjulpet med selve kagerne, men de har hjulpet med at købe forskellige ting ind, så jeg ikke skulle bruge tid på det, når det var ekstra hårdt. Det er også sindssygt dyrt at bage så mange kager, griner Anton, der har været rundt for at dele overskydende kage ud i hele nabolaget. Han lægger da heller ikke skjul på, at der er mange timers hårdt arbejde ved at deltage i bageprogrammet. Han kunne let bage den samme kage mindst 20 gange inden selve optagelserne.

– Fordi det er så hårdt, er der selvfølgelig også store følelser på spil. Man bliver frustreret, hvis noget ikke lykkes, men jeg har prøvet at tackle det med et smil og grine ad det. Ellers bliver det for hårdt, forklarer Anton, der indrømmer, at han lige efter programmet måtte have en lille pause fra mel og bagepulver.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Landmand'-fyr skal være far

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-fiasko': Alle forholdene er gået i vasken

 

En glad dreng

Anton er dog atter tilbage i køkkenet, og hans brede smil er akkurat lige så stort som på tv-skærmen.

– Jeg har altid været en positiv, glad dreng. Lige siden jeg var lille, har jeg været kendt for at smile og være i godt humør, lyder det fra Anton, der inden sin deltagelse i 'Den store bagedyst' har gået på en kreativ højskole i Hillerød. Selvom det har været uvant for ham at være foran et kamera og blive interviewet i tide og utide, så er der ingen tvivl om, at han efter kort tid kunne være sig selv.

– Jeg vænnede mig heldigvis hurtigt til det. Jeg bander lidt meget. Jeg tror, at jeg altid har haft en meget bramfri tone, og jeg glemmer simpelthen, at jeg er på, fordi vi filmer i så mange timer, og fordi de spørger om så mange ting, griner Anton, der har lært en masse om sig selv og bagning under sin deltagelse.

Nu har han meget nærliggende fået job i 'Meyers Madhus' på Nørrebro, men hvad fremtiden bringer, ved han endnu ikke.

– Jeg er meget i tvivl om, hvad jeg skal nu. Jeg synes, det er sjovt at lave kager og desserter, men jeg ved ikke, om det er det, jeg skal. Jeg har ikke fundet den helt klare vej endnu, slutter amatørbageren af.

 

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-Jesper afslører: Sådan er min drømme-kagekone

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Vil ny 'Bagedyst'-dommer deltage i 'Vild med dans'?

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-dommere afslører: Her er vores største fiaskoer i køkkenet

 

Artiklen er bragt i samarbejde med Realiyportalen.dk.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter stor turneringssejr: Danske...
bt.dk
Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Agent i stor kritik af...
bt.dk
Peter Madsen i retten: Her er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx