Af Louise Petring - 07/02-18 16:19

Deltagere føler sig udstillet i DR-program: 'Jeg er virkelig ærgerlig over situationen'Deltagere føler sig udstillet i DR-program: 'Jeg er virkelig ærgerlig over situationen'

Her er DRs svar til de 19-årige deltagere i 'Fuckbois' på DR3.

storybild

De tre unge fyre på 19 år fra sydsjælland er lige nu aktuelle i et DR3 program.

Victor Skjødt, Kim Taggaard og Mikki Wisling er de tre unge fyre på 19 år, der lige nu er aktuelle i DR-programmet 'Fuckbois'. De mener, at de bliver udstillet i programmet, og at DR har undladt klip. Men det er DR ikke enige i.

»Mange klip er ikke kommet med i programmet. Vi føler, vi bliver udstillet på en måde, vi ikke er,« fortæller Mikki Wisling.

Selvom programmet hedder 'fuckbois', er det ikke et begreb, de selv identificerer sig med. Og Mikki Wisling mener, at DR har valgt at udstille dem som fuckbois, selvom de flere gange har sagt i programmet, at de ikke føler sig som én. Men sådan vises det ikke altid i programmet.

»Nogle gange siger jeg, 'jeg er ikke en fuckboi'. Og så har de klippet i det, så jeg siger 'jeg er en fuckboi',« fortæller Kim Taggaard, hvilket er noget de andre også kan nikke genkendende til.

Det er de tre fyre rigtig kede af, da de også efterfølgende har fået en del had rettet mod sig, efter programmet er blevet sendt.

Mads Kromann, der er programchef på DR3 forklarer, at de ikke har klippet noget ud, og mener heller ikke, at de har valgt at udstille drengene.

»Jeg synes ikke, at vi udstiller dem. Det er meget afgørende for os på DR3, at de medvirkende vi har, kan stå inde for det, de er med i, og kan genkende sig selv i det. Og det var altså mit klare indtryk, at det kunne de her drenge godt,« fortæller Mads Kromann.

De tre unge fyre var tirsdag eftermiddag forbi P3 programmet 'Stegger og Toft', hvor de forklarede, at nogle af tingene i programmet er opstillet. Blandt andet deres konkurrence om, hvem der kan score flest. Men Mads Kromann mener ikke, at serien er opstillet.

»Vi ville aldrig nogensinde bede dem om at sige noget, de ikke har lyst til - eller ikke mener,« siger Mads Kromann, som især lægger vægt på, at drengene siden castingen godt har været klar over, hvad serien skulle handle om.

»Jeg er virkelig ærgerlig over situationen. Jeg er træt af det, og jeg er faktisk også en lille smule ked af det over, at drengene har den her oplevelse af programmet. Det har aldrig været meningen,« forklarer Mads Kromann.

De unge fyre, har også fortalt, at hvis de var klar over, at seriens navn skulle være 'Fuckbois' så ville de ikke have deltaget i serien. Titlen mener drengene først, de fik at vide en uge inden programmet blev sendt. Men det er Mads Kromann ikke enig i.

»Ordet 'fuckboi' er blevet sagt ufatteligt mange gange i løbet af produktionen. Da vi valgte titlen, blev den selfølgelig vendt med drengene, og de har altså allesammen nikket okay til, at serien kunne hedde 'Fuckbois',« fortæller han.

I afsnittet følger man drengene på en bytur, hvor Kim Taggaard kysser med en pige og efterfølgende tager hende med hjem. Pigens ansigt havde DR ifølge Kim Taggaard lovet at sløre, men i programmet var det ikke tilfældet. Og det gør ham utilpas, at DR lover noget - men gør noget andet.

Det mener Mads Kromann dog ikke, at de har lovet.

»Vi har været bevidste om den her scene, og der har vi spurgt pigen, om hun har ønsket at være sløret. Det har hun svaret, at hun ikke har brug for, og derfor er hun ikke sløret,« fortæller han og er meget påvirket af hele situationen, og beklager samtidigt meget, hvis drengene føler sig udstillet.

LÆS OGSÅ: 'Fuckbois' fortryder ikke DR-program: - Det var lidt mærkeligt for min mor i starten

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Millioner så OL-kys på direkte tv:...
bt.dk
Træn med Tanja: Interval- træning er IN
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Lejlighed på 15 kvadratmeter solgt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx