Af - 02/10-14 21:27; Opdateret: 02/10-14 21:40

Klaus Bondam afslører 'Vild med dans'-løn: Så meget fik hanKlaus Bondam afslører 'Vild med dans'-løn: Så meget fik han

Astrid Krag afslørede onsdag, at hun har takket nej til sin 'Vild med dans'-løn, da hun ikke anser det som sit arbejde. Da hendes politiker-kollega Klaus Bondam var med i 2005, valgte han at give pengene til AIDS-fondet.

storybild

(Billede: Polfoto)

Normalt får de kendte nydansere løn for at bruge deres tid på 'Vild med dans'. Men ikke politikerne. Astrid Krag fortalte onsdag til tv2.dk, at hun har valgt at sige nej tak, da 'Vild med dans' er noget, hun laver i sin fritid.

Astrid Krag takker nej til Vild med dans-løn
Astrid Krag takker nej til Vild med dans-løn

- For mig giver det fin mening at sige nej tak til honorar, når jeg netop har et fuldtidsjob ved siden af. Det er en kæmpe stor gave at få lov til at være med, siger hun.

Venstres Kristian Jensen sagde ligeledes nej tak, da han var med i 2010, mens daværende byrådsmedlem Klaus Bondam i 2005 valgte at give sin løn videre til velgørenhed.

TV: Var skadet backstage: - Det tuder vi ikke over
TV: Var skadet backstage: - Det tuder vi ikke over

- Jeg aftalte med produktionsselskabet, at de overførte mit honorar til AIDS-fondet. Så vidt jeg husker, var det cirka 50.000 kroner. Jeg valgte den måde for ikke personligt at have noget at gøre med et eventuelt honorar, som jeg ikke ønskede at modtage. Jeg syntes, det var ideelt at lade producenten støtte et velgørende formål, fortæller Klaus Bondam til metroxpress.

Han mener ikke, at 'Vild med dans' gik synderligt ud over hans arbejde som politiker.

TV: Se Erik Brandts laaaaaange 'jeg er IKKE nogen dårlig taber'-tale
TV: Se Erik Brandts laaaaaange 'jeg er IKKE nogen dårlig taber'-tale

- På det tidspunkt var jeg ikke fuldtidspolitiker, men alene menigt byrådsmedlem ved siden af mit øvrige arbejde som freelance-skuespiller og teaterchef. Jeg erindrer, at Soffie Dalsgaard og jeg ikke brugte specielt meget tid på træning (6-8 timer om ugen, red.), hvilket blev afviklet udenfor normal arbejdstid.

Fem ting Astrid Krag kan bruge sin fem-krone på
Fem ting Astrid Krag kan bruge sin fem-krone på

Metroxpress har forgæves forsøgt at høre den sidste 'Vild med dans'-politiker Pia Allerslev, om hun også sagde nej til sin løn.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter skræmmende fund: Nu har...
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Juice tilbagekaldes fra Coop-butikker
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx