Af - 11/09-16 11:38

Bag om ny tv-serie: 'Julie Zangenberg var super latterlig'Bag om ny tv-serie: 'Julie Zangenberg var super latterlig'

Danmarks mest irriterende roommate er tilbage.

storybild

Det startede som et sjovt lille indslag på Instagram, så fik folkene bag lov til at sende små korte afsnit på tv, og nu lanceres 'Klaes the Roommate' som en 'rigtigt' tv-serie på TV2 Zulu med afsnit på lidt over tyve minutter.

Klaes er en lille, irriterende tøjdukke, der bor i en lejlighed sammen med sin ven Behrouz. Metroxpress fik lov til at stille den lille fyr et par hurtige spørgsmål:

Hvordan går det Klaes?

- LOL, goddag Clement Kjærsgaard. Er det dit første spørgsmål? Chef. Du satser ikke rigtig på at få Cavlingprisen kan jeg forstå. For at svare på dit spørgsmål, så har jeg en TV serie lige om hjørnet og jeg arbejder ikke for metroxpress, så det går pænt karlet. Har også bestilt ferie til Maldiverne med Biker Jens, så skal helt sikkert ned og se hvad de lokale kan byde på, hvis du forstår sådan en lille en.

Hvordan synes du, det går med Behrouz?

- Jamen det er svært at sige. Behrouz er sådan en type som er svær at læse. Nogen gange kan man se på rynkerne på hans store næse, hvilket humør han er i. Hvis de vender opad så er han i godt humør, og hvis de vender nedad, så er han bare en dum indvandrer der brokker sig hele tiden. Lige på det sidste har jeg ikke set så meget til ham, for han er pænt træt af mig efter vi lavede serien. Det er fint nok, for jeg er blevet venner med Burhan og han vil gerne spille FIFA med mig i stedet.

Hvordan synes, du Danmark tog imod den første sæson?

- For at være helt ærlig så er jeg lidt skuffet. Har slet ikke fået fisse nok på det. Når man kigger på sådan en som Ruben Søltoft som bare bader i det efter han har været på TV, så er det da lidt svært ikke at føle sig uretfærdigt overset på fissefronten. Der er rigtig mange dudes som så sidste sæson og havde super LOL over den, og det er også fedt, men jeg er ikke så meget til tissemand, så... Vent... Bare skriv at jeg får meget fisse.

Kronisk liderlig: Interview med Danmarks mest irriterende roommate
Kronisk liderlig: Interview med Danmarks mest irriterende roommate

Er du begyndt at blive genkendt på gaden?

- Jeg kommer ikke så meget ud for tiden fordi det har været sommer, og er ikke så meget til sol og det der. Så har for det meste bare chillet på Playstationen og har set rigtig mange film med Jean Claude van Damme. Han er voldblæret. Der er mange der siger at jeg ligner ham, eller at jeg taler på samme måde, og jeg kan egentlig godt se det. Synes i hvert fald at han er mit største idol. Han var engang med i et tv program hvor hans tissemand blev stiv på scenen. Den var ret stor og han var ikke flov, han stod bare og var stolt over hans lange skaft. Karl.

Hvordan har du udnyttet, at du har været på tv?

Altså nu er det jo længe siden jeg har været på TV sidst, men satser da på at udnytte det pænt meget fremadrettet. Jeg regner jo med at der venter oceaner af piger med spredte ben på mig, men derudover så tænker jeg da at jeg skal til at have rabat på nogen ting. F.eks. kunne det være fedt at holde op med at købe billig Cola, men kunne købe den dyre i stedet. Har set at Cristiano har mange sponsorer, og det tænker jeg da også at jeg burde have. Spiser mange frysepizzaer fra Dr. Oetker, og er meget begejstret for Arla's letmælk, og et sponsorat fra dem ville ikke være helt ved siden af.

Derfor render Tobias Dybvad rundt med et billede af Ruben Søltoft på maven
Derfor render Tobias Dybvad rundt med et billede af Ruben Søltoft på maven

Kan se, at du har forsøgt at erstattet Behrouz med Julie Zangenberg. Hvorfor det?

- Jeg foreslog til TV2 Zulu at vi skulle finde mig en federe og mere sexet roommate, for at få frisket serien lidt op. En roommate som måske også kunne wingmane lidt bedre, så der kunne falde lidt af til Klaes. Men det lykkedes så ikke helt med Zangenbøven, hun var super latterlig. Hun er ret sprød, god krop og så videre, men hun rydder aldrig op efter sig, og der lugtede af gurkermøj eller gukkemejer eller hvad det hedder i hele lejligheden, så den gik ikke. Men måske der kan være nogen ude i fremtiden som kunne? Troels Lyby, du kan bare ringe!

Hvad håber du på at få ud af komme endnu mere på tv?

- Tænker jeg har svaret lidt på det spørgsmål allerede, Martin Krasnik, men kan da godt nævne nogle ting der kunne være fedt at få: En sprød kone, som har flotte tænder og en god lang krop, men som heller ikke er bange for at vise Klaes-far lidt kærlighed. Kunne også godt tænke mig en tatovering af Paul Walker hvor han sidder som en engel på en sky og kigger ned på os. Synes ligesom at jeg skylder ham det. Jeg synes hele verden skylder ham det. Sidst men ikke mindst kunne jeg voldgodt tænke mig det nye FIFA når det kommer. Behrouz har sagt at han ikke gider købe det til mig, fordi sidst han låne mig sit Dankort, købte jeg en tur til Maldiverne med det. Synes han er lidt latterlig. Så håber da at der er nogen i verden der gider købe det til mig i stedet nu hvor jeg er kendt?Klaes the Roommate har premiere på TV2 Zulu søndag aften klokken 23.00. De to første afsnit kan ses allerede nu på tv2.play.

LÆS OGSÅ: Komikerne afslører: Min mor synes jeg er grænseoverskridende når...

LÆS OGSÅ: Victor Landers forældre blev skilt: Sådan joker han sig ud af krisen

LÆS OGSÅ: Dybvaaaaad anmelder ’Robinson Ekspeditionen’: 'Jeg blev helt opslugt'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx