Af - 12/09-13 11:28; Opdateret: 12/09-13 12:04

Sådan kommer M. Laudrup med i 'Vild med dans'Sådan kommer M. Laudrup med i 'Vild med dans'

Da Michael Laudrup har travlt med sit arbejde i England, skal sønnen Mads håbe på masser af sms-stemmer, hvis han vil se farmand i programmet.

storybild

(Billede: Mogens Flindt)

Da Michael Laudrups søn, Mads, blev præsenteret som en del af efterårets 'Vild med dans'-hold, lå tanken lige til højrebenet: 'Han er kun med, fordi hans far ikke kunne'.

Det ved Mads også godt, men kan ikke andet end trække på skuldrene.

- Sådan har det jo været hele mit liv. Det er okay med mig, hvis folk tænker sådan. Jeg er glad for min familie og har lidt svært ved at forholde mig til spørgsmål som, 'hvordan er det at have sådan en far'. Jeg har jo aldrig prøvet andet, lyder det fra Mads, der sammen med dansepartneren Claudia Rex skal danse sig langt ind i danskernes hjerter, hvis familien skal komme forbi som tilskuere.

LÆS OGSÅ: Mads Laudrup og Claudia - Derfor tror folk vi flirter

- Min far har jo travlt med sit arbejde(Den engelske fodboldklub Swansea, red.), så vi skal nok hen til program syv før, der er landsholdspause igen. Ellers kan det ikke lade sig gøre. Men det kunne da være sjovt, hvis de kiggede forbi.

LÆS OGSÅ: Allan Simonsen - Jeg er nok en 'latin-fyr'

Mads Laudrup spiller til daglig fodbold i 2. divisionsklubben FC Helsingør. Her tog han røven på klubkammeraterne, da han fortalte, at han skulle være med i 'Vild med dans'.

- Vi var lige blevet færdig med træning, da jeg stillede mig op foran dem alle sammen og fortalte om min beslutning. Først var der helt stille, men så begyndte de alle sammen at kaste op af grin. Det kom virkelig bag på dem, men de har nu taget det meget pænt efterfølgende.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sensationelt: Lyngby rykker ud af...
bt.dk
Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
Rose fik et opkald, hun ikke skulle...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx