Af - 30/09-14 22:01; Opdateret: 30/09-14 23:08

'Popstars'-deltager langer ud efter dommerne: De tænkte kun på sig selv'Popstars'-deltager langer ud efter dommerne: De tænkte kun på sig selv

Thailands svar på Medina, den 21-årige Chio, der i aften blev stemt ud af 'Popstars' synes Kanal 5 fokuserer alt for meget på deltagernes dårlige sider og dommernes egne meritter.

storybild

(Billede: Kanal 5/Krestine Havemann)

- Det var en sjov oplevelse, og jeg har mødt nogle dejlige mennesker, men på den anden side føler jeg ikke, at jeg har fået så meget ud af at være med.

Stort flertal: Vi har fået nok af 'Vild med dans' og 'X Factor'
Stort flertal: Vi har fået nok af 'Vild med dans' og 'X Factor'

Sådan lyder den 21-årige Chio Dyrlund Hansens umiddelbare reaktion efter, at hun i aften sammen med den 17-årige
Fie blev stemt ud af 'Popstars'.

Udsmidt 'Popstars'-deltager bange for at få tæsk af L.O.C.
Udsmidt 'Popstars'-deltager bange for at få tæsk af L.O.C.

Hun mener, at Kanal 5 og 'Popstars'-dommerne fokuserer alt for meget på deltagernes dårlige sider frem for dyrke deres talent.

- Jeg havde forventet, at dommerne ville lytte til ens stemme og arbejde med det, man er god til, men de pressede mig hele tiden ud i situationer, hvor hvor jeg fik ondt i halsen. Det handlede også alt for meget om dommerne, og hvad de selv havde prøvet i deres karriere. De lyttede slet ikke, når jeg kom med forslag, lyder hendes kritik.

TV: Christianes hemmelighed: Jeg blev presset til at kysse med piger
TV: Christianes hemmelighed: Jeg blev presset til at kysse med piger

Hun undrer sig også over måden, programmet blev klippet sammen på:

- Jeg ville jo rigtig gerne videre i programmet så satte mig ned i kælderen og øvede på min sang i flere timer, men det viste de ikke. De synes, det er meget mere interessant at vise, hvor vi græder. Men så meget græder vi altså heller ikke.

Ups: Afslørede Kanal 5 lige Popstars-finalisterne?
Ups: Afslørede Kanal 5 lige Popstars-finalisterne?

Chio er færdig med talentprogrammer og kunne for eksempel ikke finde på at stille op i 'X Factor'. Hun arbejder i stedet på at kunne udgive et mini-album – og hun har fået selveste L.O.C.'s producer Esben Thornhal til at hjælpe sig.

- Indtil videre har vi kun udsendt et Lana Del Rey-cover på min Soundcloud-profil, men vi er lige så stille i gang med at lave en EP sammen. Det er fedt at få lov til at lave den slags musik, jeg godt kan lide, frem for hvad 'Popstars'-dommerne kan lide, slutter hun.

Programredaktør for SBS Discovery Media, Maiken Wexø, udtaler:

- Det er helt bevidst, at dommerne fortæller så meget om sig selv. Det er noget, vi har bedt dem om, fordi vi tror, deltagerne vil kunne lære en masse af dem. Den erfaring de har, er det deltagerne drømmer om at få, så det er meningen, at de skal give den videre.

- Det mener jeg er helt unikt ved 'Popstars', at man får et særligt indblik i dommernes rejse, og det er noget, vi tror også seerne sætter stor pris på.

Om Chios kritik-punkt af Kanal 5's fokusering på deltagere, der græder frem for deltagere, der synger, svarer Maiken Wexø:

- Det er også noget, vi har snakket meget om internt på produktionen, men der har simpelthen været så mange følelser i spil, at det ikke har været muligt at fortælle historien uden.

Hør Chios Lana Del Rey-cover her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Muslimsk læge: Støjberg, du glemmer...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx