Af - 10/03-15 19:17; Opdateret: 10/03-15 19:34

Ballade i BBC: Populær vært er smidt i skammekrogenBallade i BBC: Populær vært er smidt i skammekrogen

Grundet uoverenstemmelser med en producer, er den rapkæftede Jeremy Clarkson blevet suspenderet fra 'Top Gear' på ubestemt tid.

storybild

(Billede: Polfoto)

Jeremy Clarkson har længe været klar over, at han skulle 'skrue ned for charmen' i arbejdsøjemed. Allerede tilbage i 2012 udtalte han:

- BBC har fortalt mig, at hvis jeg kommer med flere offensive bemærkninger, hvor som helst, når som helst, vil jeg få sparket.

Udtalelsen kom kort tid efter en episode, hvor Clarkson i et skrottet tv-klip havde sunget en sang med racistiske undertoner.

Det ser dog ikke ud til, at Jeremy Clarkson har kunne styre sine friske bemærkninger, og nu er han altså blevet suspenderet på ubestemt tid.

Fra en talskvinde lyder forklaringen:

- Efter et skænderi med en BBC-producer er Jeremy Clarkson blevet suspenderet, mens vi afventer en undersøgelse. Ingen andre er blevet suspenderet. Top Gear vil ikke blive sendt på søndag. BBC vil ikke kommentere yderligere på nuværende tidspunkt.

Episoden er ikke gået BBC-værtens fjende nummer et, nemlig Piers Morgan næse forbi. På Twitter tilbyder han således at overtage Clarksons plads:Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Eksperter: Valget i Rusland er et...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx