Af Jesper Christiansen - 29/04-17 22:27

Ung mor tiggede om penge: Nu er hendes 'mistænkelige' indsamling blevet fjernetUng mor tiggede om penge: Nu er hendes 'mistænkelige' indsamling blevet fjernet

Nadia Shila fra 'De unge Mødre', har fået fjernet en pengeindsamling på nettet, som angiveligt skulle sørge for, at hun kunne komme hjem til Danmark.

storybild

Nadia Shila Petersen, kendt fra realityprogrammet 'De unge Mødre', har fået fjernet en pengeindsamling på nettet, som angiveligt skulle sørge for, at hun kunne komme hjem til Danmark. Det skriver Realityportalen.

Udskældt ung mor er tilbage: 'Det var aldrig rigtig min beslutning at stoppe'
Udskældt ung mor er tilbage: 'Det var aldrig rigtig min beslutning at stoppe'

21-årige Nadia Shila Petersen og hendes 46-årige mor, Heidi, opholder sig i øjeblikket i USA, men herhjemme kræves de begge fængslet af anklagemyndigheden, tiltalt for blandt andet dokumentfalsk og bedrageri for omkring 250.000 kroner.

'Ung mor' indrømmer: Vi tigger for at overleve
'Ung mor' indrømmer: Vi tigger for at overleve

Det har fået Nadia Shila Petersen, der efter eget udsagn, ikke selv har råd til at betale for en flybillet til Danmark, til at oprette en pengeindsamling, så hun kan rejse hjem og tage sin straf.

'Ung mor' skal skilles
'Ung mor' skal skilles

Men indsamlingen er nu blevet fjernet igen, oplyser Mike Nielsen, direktør hos indsamlingssiden Caremaker, hvor indsamlingen blev oprettet.

- Det er os, der har fjernet den. Vi holder øje med alle indsamlinger, så vi er sikre på kvaliteten af de indsamlinger, der bliver startet, og så vi kan undgå misbrug. Vi oplever desværre, at nogle folk forsøger at snyde med indsamlinger,« siger direktøren til Realityportalen.

'Ung mor': Derfor ønskede jeg baby død
'Ung mor': Derfor ønskede jeg baby død

Mike Nielsen slår fast, at man fra Caremakers side har haft en 'begrundet mistanke om misbrug i forbindelse med indsamlingen', og at det er grunden til, at den er blevet fjernet igen.

'De unge mødre': Tvangsfjernelser på stribe
'De unge mødre': Tvangsfjernelser på stribe

Foruden sagen om bedrageri og dokumentfalsk har Nadia Shila Petersen også en sag kørende med sin ekskæreste Jannick Pedersen, der har kæmpet for at få deres fælles søn, Kyle, hjem til Danmark.

LÆS OGSÅ: Video: Her får svensk mor sin 9 måneder gamle baby piercet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Annette Heick: Jeg hader at indrømme...
bt.dk
Megastjerne afslører ubehagelig...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx