Af - 12/08-15 19:03

Blachman jubler: ENDELIG en kvinde i 'X Factor'Blachman jubler: ENDELIG en kvinde i 'X Factor'

Thomas Blachman var i godt humør, da DR onsdag afholdt pressemøde og præsenterede Lina Rafns afløser i dommerpanelet. Valget faldt nemlig på sangerinden Mette Lindberg, og hun falder lige i Blachmans smag.

storybild

(Billede: Polfoto)

På papiret har både Pernille Rosendahl, Anne Linnet, Ida Corr og Lina Rafn siddet ved siden af Thomas Blachman, som den kvindelige dommer i 'X Factor', men de tæller ikke rigtigt, hvis du spørger Blachman selv.

Blachman afslører: Jeg kommer med et nyt tv-program i april
Blachman afslører: Jeg kommer med et nyt tv-program i april

I går præsenterede DR på et pressemøde sangerinden Mette Lindberg fra bandet The Asteroids Galaxy Tour som den nye kvindelige dommer, og det er noget Blachman kan bruge.

- Jeg kender hendes musik, og nu kan jeg også se, at hun er frisk og virker ilter på alle måder. Hun er super feminin. Hun er måske den første rigtige feminine dommer, vi har haft i programmet. Man kan sige, hun er den første kvindelige dommer i 'X Factor'.

TV: Chokeret Blachman: Thor var i livsfare
TV: Chokeret Blachman: Thor var i livsfare

Thomas Blachman mener, de tidligere kvindelige dommere har været alt for maskuline.

- Det er jo også sjovt nok, men det her giver et andet modspil. Om jeg går op i, hvad de tidligere dommere tænker? De kan bare komme an, haha.

Fyret 'X Factor'-dommer hånes: - Du er et fjols
Fyret 'X Factor'-dommer hånes: - Du er et fjols

Tror du, Mette Lindberg kan give dig modspil?

- Jeg synes, der er modspil nok i 'X Factor'. Bare det at det er et talentshow. Hvem fanden gider være med i det?

Thomas Blachman fik også nævnt, at han stadig har fin kontakt med Citybois, som han sidste sæson var med til at føre frem som teenageidoler.

- Vi har super meget kontakt. Thor har lige skrevet til mig, om vi snart skal ud og spise sammen. Jeg holder sindssygt meget af dem, og de holder meget af mig. Mine børn er vilde med dem. Jeg har sørget for, at vi har den samme manager, så jeg kan holde øje med dem og sørge for, at de ikke pludselig står og optræder i et supermarkede.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx