Af - 22/11-16 17:12

CHOK: Jennifer Aniston afslører vild hemmelighed om VennerCHOK: Jennifer Aniston afslører vild hemmelighed om Venner

Nogle ting har man bare ikke lyst til at vide om Friends!

Bildstrecke im Grossformat »
Jennifer Aniston (til venstre) spillede rollen som Rachel Green i den populære tv-serie, og rollen som Monica Geller blev spillet af Courteney Cox (til højre). Billedet er fra 2007. Courteney Cox (til venstre) sammen med Lisa Kudrow, der i serien spiller Phoebe Buffay. I serien er Phoebe Buffay rugemor for sin brors trillinger, mens Monica i serien bliver kæreste med en af sine bedste venner Chandler Bing. Billedet er fra 2007. I serien spiller Matthew Perry rollen som Chandler Bing, hvis barndom var præget af forældrenes skilsmisse. Man hører også en del om Chandler Bings forældre, fordi hans mor i serien er forfatter af erotiske noveller, mens faren er drag queen i Las Vegas. Billedet er taget i 2008 Matt LeBlanc har fået kysset med en hel del piger i serien venner, for her spiller han venneslængets scorekarl. Han er typen, der slæber en ny pige med hjem hver nat, for at droppe hende den næste dag. Men i serien er der da også en del piger, han får følelser for, og en af dem han forelsker sig i, er Rachel Green, spillet af Jennifer Aniston. De to har for en kort stund en romance. Billedet er taget i 2004 'Du er min Rachel, jeg er din Ross'. Sådan sang Johnny Deluxe i sangen 'Drømmer jeg'. Man kunne næsten ikke sige 'Ross' uden også at sige 'Rachel'. Gennem hele serien er enten Ross eller Rachel vilde med hinanden, og nogle gange lykkes det dem endda at være det samtidig. I serien får de også datteren Emma sammen, og de ender da også med at blive kærester igen, igen, igen.. igen.. igen. Billedet er taget i 2007. Courteney Cox og Jennifer Aniston var også venner udenfor skærmen. Her ses de sammen i 2003.

Jennifer Aniston har i et interview mandag fortalt, at alle skuespillerne bag holdet af Venner hadede introsangen til den sindssygt populære tv-serie.

Det skriver Her.ie.

So no one told you life was gonna be this way
Your job's a joke, you're broke
Your love life's D-O-A (Dead on Arrival red.)

It's like you're always stuck in second gear
Oh when it hasn't been your day
Your week, your month, or even your year

I'll be there for you...

Supermodel: Derfor fortryder jeg at være med i 'Venner'
Supermodel: Derfor fortryder jeg at være med i 'Venner'

Tonerne af bandet Rembrandts ikoniske intro-sang til 90'er-serien Venner vækker genkendelse hos de fleste, der havde en puls i årtiet. Men i et interview mandag aften på The One Show på britiske BBC droppede den 47-årige Jennifer Aniston en bombe overfor de mange millioner af fans, der stadig knuselsker både serien og den tilhørende sang.

Tv-stjernen forklarer nemlig, at ingen af skuespillerne brød sig om melodien. Det må siges at komme som lidt af et chok, da nummeret, der oprindeligt udelukkende blev lavet til serien, men senere blev lavet i en lang version, der toppede hitlisterne i USA.

- Ingen brød sig rigtig om temasangen. Vi synes, at det hele var lidt underligt, at man skulle danse rundt i springvandet, men vi gjorde det alligevel, siger hun i interviewprogrammet på BBC.

Udmeldingen fra skuespilleren bag Rachel Green har efterfølgende fået fans til at rase på de sociale medier.


Husker du Janice fra 'Friends'? Hun lyder HELT anderledes i virkeligheden
Husker du Janice fra 'Friends'? Hun lyder HELT anderledes i virkeligheden

Denne Friends-stjerne blev tilbudt Will Smiths rolle i 'Men in Black'
Denne Friends-stjerne blev tilbudt Will Smiths rolle i 'Men in Black'


47-årige Jennifer Aniston forklarer dog, at hun deler en tendens med alle andre Friends-fans. Hun kan nemlig heller ikke stoppe med at se et afsnit, når hun først er gået i gang.

TV: Hvad pokker laver denne statist i 'Friends'?
TV: Hvad pokker laver denne statist i 'Friends'?

- Jeg kan ikke lade være være. Først prøver jeg at finde ud af, hvilken episode det er, og så bliver man suget ind i nostalgien, siger hun i tv-interviewet.


Nedenfor kan du høre hittet.

LÆS OGSÅ: Her er det mest kontroversielle afsnit af 'Venner'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx