Af - 13/01-16 08:25

Par fra 'Landmand søger kærlighed' skal være forældre til en drengPar fra 'Landmand søger kærlighed' skal være forældre til en dreng

Parret venter en dreng til marts, afslører de nu.

Bildstrecke im Grossformat »
Den første sæson af 'Landmand søger kærlighed' har snart skabt en baby. Vi har tidligere talt med deltagerne af den nyeste sæson om deres bedste scoreråd. Klik videre for at læse dem. - Du skal ikke spille smart eller bedrevidende . Du skal være dig selv, det er vigtigt - det kommer man længst med. - Du skal vise interesse for kvinden. Hun må gerne kunne mærke, at du gerne vil lære hende bedre at kende, så vil hun automatisk også være mere interesseret i dig. - Og så skal man være lidt en gentleman: være høflig og vise hensyn. - Du skal sørge for at interessere dig for, hvad pigerne laver i stedet for at have dig selv i fokus. - Vis den bedste side af dig selv. Det er en god idé at lave lidt sjov - vær' munter og få dem til at grine. - Det er vigtigt at være ærlig - og spille med åbne kort. Jeg fik lidt hug for ikke at have meldt alt ud fra start. - Jeg ved godt, at det lyder som en kliché, men du skal være 100 procent dig selv. - Husk, at det handler om personen inden i - og vær' interesseret i dét. - Hvis det ikke går, så er det vigtigt at man afviser på en pæn måde. Man skal jo kunne være sig selv bekendt. - Du skal være ærlig om alt, det er ret vigtigt. - Det er også meget vigtigt at være åben over for nye mennesker. Man skal hoppe ud i det, og ikke tænke så meget over, hvad de tænker. - Så er det også vigtigt at passe på sig selv. Hvis man involverer sig fra meget fra start, kan det godt være lidt svært. Man skal jo godt ud af det - også hvis det ikke går.

Anders Poulsen og Cecilie Kjædegaard mødte hinanden under første sæson af 'Landmand søger kærlighed', der løb over skærmen i foråret sidste år.

I oktober kom det så frem, at parret skal være forældre til marts. Nu afslører de endnu en detalje. De skal nemlig have en dreng, fortæller de til Realityportalen.dk.

Sådan er det gået Søren og Mette siden 'Landmand søger kærlighed'
Sådan er det gået Søren og Mette siden 'Landmand søger kærlighed'

- Vi er rigtig glade for, at vi valgte at beholde barnet, så vi glæder os rigtig meget, og så er vi stille og roligt ved at forberede os til, at vi skal være forældre. Vi har godt nok ikke styr på noget endnu, men vi tager det stille og roligt, siger Anders Poulsen til Realityportalen.dk.

Den kommende far fortæller også, at hans kæreste ikke er hæmmet af sin graviditet, så hun hjælper stadig til på gården.

Lige nu er parrets største problem, hvad de skal kalde deres dreng, når han kommer til verden i marts. De kan nemlig ikke enige.

Sådan er det gået Frede siden 'Landmand søger kærlighed'
Sådan er det gået Frede siden 'Landmand søger kærlighed'

- Vi ligger og roder med en 5-10 navne, men nu må vi se, hvad det bliver til. Jeg går og kalder ham Torben – bare for at kalde ham noget. Men det vil Cecilie overhovedet ikke være med på. Hun vil have, at han skal hedde Kristian, men det synes jeg ikke om. Det minder om en eller anden, som jeg tævede i skolen, siger Anders Poulsen til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 12 'saftige' råd: Landmændene afslører deres bedste scoretricks

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx