Af - 12/05-14 21:00

Ciano vandt ‘Et Ton Cash’: Slut med realityCiano vandt ‘Et Ton Cash’: Slut med reality

Maria Hylleberg måtte se sig slået på målstregen, men hun får alligevel del i Cianos gevinst.

storybild

Marc Ciano blev vinderen af 'Et ton cash'. (Billede: TV3)

Marc Ciano slutter på toppen og stempler ud af realityræset.

Mandag aften kunne danskerne se ham sejre i TV3’s nye tv-satsning ‘Et Ton Cash’, og det bliver formentlig det sidste tv-program, man kommer til at se ‘For lækker til love’-fyren i.

- Planen er, at det er slut med reality. Jeg har længe gerne ville lave noget andet end de her programmer, og med sejren stopper jeg på toppen. Jeg synes, at jeg var en værdig vinder, fortæller 28-årige Ciano.

TV3 i panik: Reality-finaleprogram er blevet lækket
TV3 i panik: Reality-finaleprogram er blevet lækket

Anderledes program
Med sejren følger 250.000 kroner, og selv om skattefar tager sin bid af kagen, er det et kærkomment boost til privatøkonomien.

- Jeg står uden job lige nu, men jeg vil gerne ind som ejendomsmægler-trainee. Det tager to år, så jeg kan jeg være færdig som 30-årig. Det vil passe mig helt perfekt, forklarer Ciano, der havde gjort sig mange tanker om, hvordan han i modsætning til ‘For lækker til love’ skulle gribe et mere konkurrenceminded program an.

- Det var et helt nyt program, og det var fedt at være med til at sætte standarden. Den taktiske del var ny for mig, og det var virkelig vigtigt at spille taktisk. Man skulle sælge sig selv, og det tændte mig. Folk skulle både stole på dig og ikke se dig som en overdrevet stærk konkurrent, forklarer han.

Realitystjerner i ordkrig: Han er en fucking idiot
Realitystjerner i ordkrig: Han er en fucking idiot

Ondt i røven
Ifølge Ciano har mange haft ondt i røven over, at han valgte at frede sig selv undervejs i ‘Et Ton Cash’. En kritik han har svært ved at følge.

- Folk skal have lov at have ondt i røven, men så fatter de åbenbart ikke, at det er et spil. Det handler om at vinde, så det eneste kloge var at frede mig selv, forsvarer han sig.

Pengene skal gå til at betale et lille SU-lån, forkæle familien og en sommerferie med kæresten til Grækenland. Derudover forventer han at tage speedbådskørekort. Konkurrencens andenplads, Maria Hylleberg, kan også se frem til at blive forkælet lidt, fortæller den nu pensionerede realitystjerne.

- Jeg synes, hun fortjener en ny cykel. Maria cykler rigtig meget, og hun har en seriøst livsfarlig cykel, så det har jeg lovet hende. Men det bliver altså ikke i Bjarne Riis-klassen, siger han med et grin.

Sushi? Det er fucking kattefoder
Sushi? Det er fucking kattefoder

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fastfoodgigant i kæmpekrise: Nu...
bt.dk
For 28 måneder siden faldt...
bt.dk
Prins Nikolais modeloptræden deler...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx