Af - 19/01-15 14:36

Superman-skuespiller bange for at flyve: Spottet i lufthavnen med trøste-hundSuperman-skuespiller bange for at flyve: Spottet i lufthavnen med trøste-hund

På det store lærred er han Superman: Superhelten der flyver rundt og gør verden til et bedre sted. I virkeligheden er han knap så skrap i luften.

storybild

(Billede: Polfoto)

Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er bare Superman med flyskræk.

Okay, sætningen giver ingen mening, men ifølge metro.co.uk så er den god nok. Den 31-årige, engelske skuespiller Henry Cavill, der i 2013 fik sit store gennembrud som Superman i Blockbuster-filmen 'Man of Steel', lider privat af flyskræk.


Fredag blev Henry Cavill spottet i Los Angeles lufthavn, og med sig havde han hunden Kal-El (hunden er naturligvis opkaldt efter Supermans fødenavn på planeten Krypton).

Kal-El bar en hundevest med teksten:

- På arbejde. Må ikke klappes. Trøste-hund.

Ifølge amerikansk rejse-lovgivning kan man få lov til at medbringe et trøste-dyr i flyet, hvis man lider af flyskræk. Det kræver en seddel med fra sin læge.

Kan piger være superhelte? Nej, men de kan date dem...
Kan piger være superhelte? Nej, men de kan date dem...

Næste gang du ser Henry Cavill flyve i luften som Superman (hvilket bliver i 2016 overfor Ben Affleck i filmen 'Batman v Superman: Dawn of Justice'), så kan du jo tænke på, hvor meget kryptonit superhelten er ved at prutte ud af underbukserne.


LÆS OGSÅ: Millionerne ruller ind: Verdens mest sjældne tegneserie er på auktion

LÆS OGSÅ: Mor mistede sin 5-årige søn: Gav ham unik begravelse

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx