Af - 30/07-16 11:42; Opdateret: 30/07-16 11:53

Så du det? Ung fyr afbrød DR-program midt under gæsts kræft-anekdoteSå du det? Ung fyr afbrød DR-program midt under gæsts kræft-anekdote

Erhvervskvinden Stine Bosse og tv-vært Sisse Fisker blev noget chokerede, da en ung mand afbrød deres live-interview i DR-programmet 'Mit Sommerliv' og smadrede vase og vandglas.

Der var nok en hel del tv-seere, der i går aftes var ved at få aftenkaffen galt i halsen, da de sad og så DR-progammet 'Mit Sommerliv'.

Her var programmets vært Sisse Fisker taget til Helsingør for at besøge den kendte erhvervskvinde Stine Bosse, der har plantet sin kærlighed og sit ferieliv på den historiske nordsjællandske by.

TV: Lille dreng afbryder bryllup med uromantisk udbrud
TV: Lille dreng afbryder bryllup med uromantisk udbrud

Midt under udsendelsen, der blev sendt live med Kronborg i baggrunden, hoppede en ung mand dog pludselig ind foran kameraet og afbrød interviewet ved at gø som en hund og hoppe op på bordet, hvor han væltede både vandglas og en vase.

Som du kan se i tv-klippet øverst blev både Sisse Fisker og Stine Bosse noget chokerede over den unge fyrs tossede adfærd.

Sisse Fisker og hendes gæst, erhvervskvinden Stine Bosse, så begge noget forskrækkede ud.

Om det var et væddemål med nogle venner, der lå til grund for den unge mands afbrydelse, vides ikke. Men der er nok ikke mange tv-seere, der har fundet stuntet særlig morsomt. Især ikke når man tænker på timingen. Forinden var Stine Bosse nemlig i færd med at fortælle, hvordan hun for præcis ti år siden fik konstateret modermærkekræft på sit ben, men at hun var sluppet heldigt fra det ved at få det fjernet i tide.

Vejrvært live på skærmen: Tag tøj på!
Vejrvært live på skærmen: Tag tøj på!

Klippet fra gårsdagens program er siden hen blevet lagt Youtube, men ligger også på DR's egen hjemmeside, hvor det indgår i hele programudsendelsen.

Der er også blevet lagt et andet klip op på Youtube, som er en privatoptagelse, der angiveligt viser den unge skærm-afbryder i selskab med en flok sikkerhedsvagter og Stine Bosse.

Her ses et Stine Bosse kramme den unge skærmafbryder, der efter alt at dømme blev fanget af vagterne.

Som man kan se krammer Stine Bosse den unge mand, der efter alt at dømme er blevet fanget af vagterne og efterfølgende har givet hende en undskyldning for sit stunt.

LÆS OGSÅ: TV: Mathias tager bind for øjnene og opremser hele det periodiske system

LÆS OGSÅ: TV: Stærke billeder! Her bliver mand spiddet af aggressiv tyr

LÆS OGSÅ: TV: Har du set klippet? Dette stunt koster 18-årig bøde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx