Af - 28/01-17 09:28

Det så du ikke i X Factor: Derfor blev Mias far rørt til tårerDet så du ikke i X Factor: Derfor blev Mias far rørt til tårer

15-årige Mia rørte sin far i fredagens afsnit af 'X Factor'.

storybild

(Billede: X Factor)

Til sin audition røg 15-årige Mia overbevisende videre i 'X Factor' med tre rungende 'ja'er'.

Knap så overbevisende var hendes fars præsentation, da han lige efter Mia, gik ind til dommerne og ligeledes forsøgte at gå videre i talentprogrammet.

Han gik ikke videre, men var glad for, at hans datter gjorde. Derfor sad han også klar blandt publikum til fredagens five chair challenge, men her skulle han få sig en overraskelse. Det skriver BT.

Inden Mias optræden havde hun diskuteret sit sangvalg med sin far Brian. Og han troede egentlig, at Mia skulle synge en glad sang.

- Blachman havde under workshoppen sagt til Mia, at hun skulle vælge en af sine egne sange. Men hun havde kun den ene, hun sang til auditionen. Så i bilen hjem fra Blachmans workshop brugte vi tre timer på at lave en ny, forklarer Brian til BT.

Derfor troede han, at det var den sang, Mia havde tænkt sig at opføre. Men sådan skulle det ikke gå.

For lige inden Mia gik på scenen, afslørede hun over for showets vært Sofie Linde, at hun havde tænkt sig at tage fusen på sin far med en særlig sang, som hun selv har skrevet.

Grunden til det pludselige sangskifte skyldtes, at Brian og hans daværende kæreste pludselig gik fra hinanden midt i det hele. Mia forklarer, at forholdet mellem faren og kæresten var meget op og ned, og at det i lang tid havde været turbulent, hvor de skiftevis slog op og fandt sammen.

- Det er tit endt op i skænderier, som ikke var rart for os børn. Vi gik rundt og tænkte 'går de fra hinanden, eller bliver de sammen?' Min far har mange gange sagt 'nu er det sidste gang', forklarer Mia, der besluttede sig for at skrive en sang om hendes oplevelse af rustjebaneturen for at forklare sin far, at det også påvirkede parrets sammenbragte og fælles børn.

Inden hun gik på scenen fortalte hun til kameraerne, at hun håbede, sangen ville røre hendes far til tårer. Og det var præcis, hvad der skete.

- Det var sindssygt hårdt at gå fra hinanden efter 12 år. En halv time efter stod jeg stadig og græd, forklarer Brian til BT.

Han fortæller, at det også har været svært at skulle forklare børnene om forholdet, men at Mia fik sat ord på situationen på den skarpeste og mest rørende facon, som samtidig har betydet, at far og datter har fået sig nogle meget dybe og nære samtaler.

Sidste omgang af five chair challenge sendes på næste fredag klokken 20.00 på DR 1.

LÆS OGSÅ: TV: Drama i 'X Factor': Hvem mister sin stol i aften?

LÆS OGSÅ: Martins plan efter 'X Factor': Derfor 'forsvandt' jeg ud af rampelyset

LÆS OGSÅ: Sådan reagerer unge på afslag i X Factor

LÆS OGSÅ: Se listen: Glemte 'X Factor'-deltagere får ny chance i 'melodi grand prix'

LÆS OGSÅ: X Factor-stjerner kæmper om trofæet i melodigrandprix

LÆS OGSÅ: 'X Factor' varsler ændringer: Se det nye koncept

LÆS OGSÅ: DR til vrede seere: Derfor valgte vi 'X Factor'-favoritter fra

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Forsker om snorken: Mænd snorker mest...
bt.dk
Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx