Af Jeppe Pedersen - 13/11-17 20:23; Opdateret: 13/11-17 21:10

Katja blev lovet eksklusivt møde med sit store idol: Så fik hun en trist beskedKatja blev lovet eksklusivt møde med sit store idol: Så fik hun en trist besked

En ung dansk kvinde havde set frem til at overrække en pris til sit helt store idol - indtil hun pludselig blev vraget.

23-årige Katja Kempfner fik for to uger siden et af sine største ønsker opfyldt. Produktionsselskabet Mastiff kontaktede hende på Facebook og spurgte, om hun ikke ville overrække en pris til sit helt store idol, rapperen Gilli, til lørdagens Danish Music Awards.

Samtidig skulle hun lave en fanvideo, der ville blive vist på storskærm til arrangementet, når Gilli vandt.

Til sin store ærgrelse fik hun dog en ny besked fra Mastiff dagen inden showet om, at hun desværre var blevet erstattet. Grunden lå i, at Mastiff var kommet til at dobbeltbooke, fortalte en medarbejder på showet til Katja Kempfner. De havde også en dreng klar i kulissen. Og da de allerede havde flere kvindelige fans til at overrække priser, valgte de i dette tilfælde med at gå med en mandlig fan.

»Allerede der tænker jeg: 'Hvad fanden foregår der? Vi havde en aftale,« siger Katja Kempfner til metroxpress.

Katja Kempfner, der har været fan af Gilli i fem år og set næsten alle hans koncerter, havde aflyst en julefrokost for at komme med til DMA og møde sit idol.

Men sagen skulle blive endnu mere kuriøs.

Da Gilli vandt én af sine tre priser, var det pludselig en pige ved navn Frederikke, der overrakte prisen - og ikke en dreng, som Katja Kempfner havde fået at vide.

Frederikke Højer lagde et billede på Instagram, efter hun havde fået tildelt rollen til at overække prisen til Gilli. Her fremgår det, at hun fik tjansen blot to timer inden showet. Opslaget er siden blevet slettet, men Katja tog et screenshot inden:

At arrangørerne lige pludselig valgte en mere eller mindre tilfældig person blandt publikum i stedet for, synes Katja Kempfner ikke er i orden.

»Det er ikke fair. Når man har en aftale, holder man fast. Det er fair nok, hvis drengen hopppede fra, men hvorfor ringede de så ikke til mig?,« spørger hun retorisk.

Den 23-årige tjener fra København har efter showet lagt flere billeder af sin samtale med Mastiff på Facebook, hvor hun også beskriver hele sagen.

Katja Kempfner har efterfølgende fået at vide, at hun vil blive kontaktet igen af arrangørerne, men hun har endnu ikke hørt noget.

Signe Lindkvist, der er producent hos Mastiff, skriver i en mail til metroxpress:

'Det er rigtigt, at vi har været i dialog med Katja om, at hun skulle på scenen i forbindelse med 'Publikumsprisen', men vi tog et andet redaktionelt valg og besluttede at gå med en anden fan. Vi er naturligvis ærgerlige over, hvis der er personer, som har været skuffet over ikke at skulle på scenen alligevel til DMA, men det er meget normalt, at man laver ændringer både i castings-processer og til store tv-shows – også i sidste minut. Det orienterede vi naturligvis Katja om.'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Derfor var Kim Walls forældre ikke...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx