Af - 23/03-15 16:29

Juliane deltog i Kanal 5's sex-program: Nu har hun kastet op i tre ugerJuliane deltog i Kanal 5's sex-program: Nu har hun kastet op i tre uger

Juliane Axen er kommet i lykkelige omstændigheder efter, at hun og kæresten deltog i Kanal 5's sex- og parforholdsprogram 'Sex, Lai og Mie'.

storybild

(Billede: Kanal 5)

Det kan være farligt at stille op til et tv-program. Du risikerer at blive gravid.

I dette tilfælde er der dog tale om en lykkelig graviditet af slagsen.

LÆS OGSÅ: TV: Lai Yde - Sådan nedlægger du din kvinde

Holbæk-parret Juliane Axen og kæresten Dino sagde i efteråret ja til at medvirke i Kanal 5's sex- og parforholdsprogram 'Sex, Lai og Mie' med 'Vild med dans'-parret Lai Yde og Mie Moltke som de to eksperter.

Juliane og kæresten havde som sådan ikke problemer i dobbeltsengen, men efter at have købt et hus sammen, som skulle renoveres, kunne de godt bruge et par tips til, hvordan man holder parforholdet i live.

- Vi lærte blandt andet, at vi skal huske at kramme og røre mere ved hinanden, fortæller Juliane.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-par giver sex-råd: Tag dig sammen mand

Lai Yde og Mie Moltkes tips må have virket for midt under optagelserne, blev Juliane gravid.

- Jeg fandt ud af det dagen før sidste optagelse. Lige nu er det ret uvirkeligt det hele. Jeg har så meget kvalme og har kastet op i tre uger, men det skal nok blive godt. Det er jeg sikker på.

Selvom Juliane og kærestens første barn altså blev undfanget midt under optagelserne til 'Sex, Lai og Mie', er det ikke planen, at den lille dreng eller pige skal opkaldes efter Lai og Mie.

LÆS OGSÅ: Ups: TV-selskab uploader intern sex-snak-video med 'Vild med dans'-stjerne

- Haha, nej så glade har vi heller ikke været for at være med i programmet. Jeg tror meget på numerologi, så jeg tror vi vil gå den vej, slutter Juliane med et grin.

Se Juliane og kæresten i 'Sex, Lai og Mie' på Kanal 5 tirsdag aften klokken 21.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx