26/10-17 19:50

Linse afslører: Derfor sover jeg med kniv og boldtræ ved sengenLinse afslører: Derfor sover jeg med kniv og boldtræ ved sengen

Hun gav også Geggo en kniv, da hun skulle på efterskole.

storybild

(Billede: Nils Meilvang)

Der kommer nogle sandheder på bordet i aftenens afsnit af 'Familien fra Bryggen', når Linse jagter en peberspray.

Det er ikke altid helt stuerent at forestille sig, hvad folk har i deres sengebord, men hvis man kommer for tæt på Linse Kesslers seng, så kan det være direkte farligt, det afslører hun i aftenens afsnit af 'Familien fra Bryggen'. Her er hun nemlig i Harzen sammen med Didde, og når de nu er i Tyskland, så skal Linse på jagt efter peberspray, som er ulovligt i Danmark, men Linse kan godt lide at kunne forsvare sig selv.

»Der er faktisk mange mennesker, der ikke forstår, hvorfor jeg vil have våben, og hvorfor jeg udstyrede min datter med en foldekniv, da hun skulle på efterskole,« fortæller Linse i programmet og forklarer:

LÆS OGSÅ: STORT DRAMA: Iskold luft mellem Linse og Gustav

»Jeg har engang levet i et meget voldeligt forhold. Der kunne jeg godt blive vækket om natten og blive meget forskrækket, og måske skulle jeg have forsvaret mig selv i stedet for, og jeg tror, det sidder så dybt inde i mig, at ved min seng, der står altid et boldtræ og så har jeg sådan en lille kniv – den er lovlig.«

Se det sjove klip nedenfor, hvor Linse og Didde først skal finde ud af, hvordan man nu siger peberspray på tysk, og se med i aften kl. 20.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: 25-årige Anna Due vil steriliseres

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…

LÆS OGSÅ: Efter ring-drama: Mai Manniche vil have ændret loven

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Sandheden om mig og Peter er…

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Linse tordner mod TV3: Det er totalt...
bt.dk
Stor bekymring om lønfidus i Danmark:...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx