Af Sebastian Kirk - 07/09-17 19:00

Ligner du en Disney-figur? Så kan du måske få fedt job i ParisLigner du en Disney-figur? Så kan du måske få fedt job i Paris

Disneyland Paris søger nye medarbejdere - men det er ikke hvem som helst, der kan ansøge.

storybild

Ligner du en prinsesse eller prins fra Disney-universet? Så har Disneyland Paris måske et job for dig!

Har du nogensinde drømt om at leve som en prins eller prinsesse? Så har du nu muligheden.

Disneyland i Paris søger nemlig nye medarbejdere, men det er ikke helt sædvanlige krav som engagement og erfaring, der bliver stillet.

Således skal ansøgerne gerne ligne en af Disneys populære prinser eller prinsesser, hvis de overhovedet skal tages i betragtning. Det skriver Mirror.

Til gengæld kan du få lov til at bo i Disneyland Paris og besidde en titel som royal. Ganske vist en uofficiel en af slagsen, men lidt har vel også ret.

'Vi leder efter entusiastiske og energiske mennesker til at vække de berømte Disney-karakterer til live. Hvis du er dygtig til at danse, kan du deltage i vores parader og kavalkader,' lyder det blandt andet i jobopslaget.

Ansøgere skal altså også være gode til at danse, og så skal man kunne tale fransk eller engelsk. Men ellers er der ingen videre krav.

Jobbet begynder i oktober, og man skal minimum være til rådighed i fire måneder. Du kan læse nærmere om jobbet (på fransk) lige her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eksperter jubler over Kronprinsessens...
bt.dk
8-årig dreng er blevet fundet
bt.dk
Venstre-minister indrømmer: Jo, vi...
bt.dk
Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx