Af - 07/09-15 21:47

TV3 skyder mod egen deltager: Kontraktbrud og snyderiTV3 skyder mod egen deltager: Kontraktbrud og snyderi

Robinson-deltageren Noams udtalelser til metroxpress skaber vrede hos TV3 og produktionsselskabet Strong.

Se Noam fortælle at afstemningen var aftalt på forhånd i indslaget herover. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

'Robinson'-deltageren Noam gik bag om ryggen på produktionen og spillede fordækt spil, da han bad de andre deltagere om at stemme ham hjem.

Noam afslørede selv sin gerning over for metroxpress, og hans udtalelser har nået de høje herrer hos produktionsselskabet Strong og TV3, hvor man kalder hans handling for et decideret kontraktbrud.

- Som ekspeditionsleder blander jeg mig sjældent i deltagernes gøren og laden i pressen. Men jeg bliver både sur, skuffet og vred, når jeg erfarer, at Noam har snydt i ekspeditionen, siger TV3-værten Jakob Kjeldbjerg, der uddyber:

- Han finder det tilsyneladende helt i orden, at han bad de andre stemme ham ud i det første ø-råd og dermed brød en af de få, men klokkeklare regler i Robinson. Det er både arrogant og dumt. I ø-rådet roste jeg Noam for at indrømme, at Robinson var meget hårdere, end han havde regnet med. Det ville have klædt Noam at lade det blive ved det.

Deltageren Noam måtte forlade sin partner David, da han blev stemt hjem. Foto: TV3

Anklage: TV3 hemmeligholdt den sande årsag til deltagers exit
Anklage: TV3 hemmeligholdt den sande årsag til deltagers exit

Fredrik Edén, Head of Reality hos Strong, er enig.

- Det er virkelig svært at arbejde med deltagere, der har en skjult agenda. Om den grunder i generel mistro mod os eller en fiks idé om at lave godt fjernsyn er sådan set ligegyldigt, forklarer Robinson-bossen, der fortsætter:

- At han så efterfølgende går ud med en række beskyldninger, som hverken vi som produktion eller de øvrige deltagere kan genkende, gør det ekstra sørgeligt. Jeg håber, at han snart kommer videre og lægger det her bag sig. Mest for hans egen skyld.

Metroxpress har været i kontakt med Noam, der stiller sig uforstående over for kritikken.

- Jeg ser ikke, hvor kontraktbruddet ligger. I kontrakten står der, at man må komme hjem, hvis man har et sygt familiemedlem. Jeg valgte at gøre det på min måde.

- Jeg har sagt min mening, og den står jeg ved. Da jeg kom ud, blev jeg spurgt, om afstemningen var planlagt, og der sagde jeg, at det kunne jo være, at de andre deltagere gav mig en hjælpende hånd. Det accepterede de, fastslår han.

TV3’s presseafdeling fortæller til metroxpress, at det endnu ikke er besluttet, om man går videre med sagen.

Statistikken afslører: Han vinder ‘Robinson Ekspeditionen 2015’
Statistikken afslører: Han vinder ‘Robinson Ekspeditionen 2015’

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx