12/12-17 19:23

Kan du huske tvillingerne Anders og Torben? Nu vender tilbage til tvKan du huske tvillingerne Anders og Torben? Nu vender tilbage til tv

De populære tvillinger fra Holstebro kommer med to helt nye programmer.

storybild

(Billede: James Thisted)

Tvillingerne Anders og Torben fra Holstebro blev med ét kult, da de forrige år stod frem i to TV 2-programmer om deres ensartede liv og thailandske kærester. Tidligere i år fik seerne igen lov til at følge med hos dem, og nu er der gode nyheder til de folk, der siden har savnet at følge med i livet hos tvillingerne.

LÆS OGSÅ: Anders og Torben: Nu skal vi være forskellige

Nu åbner de nemlig igen dørene op for seerne, og på onsdag har TV 2 premiere på det første af to afsnit af 'Anders & Torben – tvillingerne og den søde juletid'. Her får du lov til at opleve, hvordan julen foregår i det jyske hjem.

'Anders og Torben elsker den søde juletid, og hjemme i Holstebro er de i gang med at bage kager og pynte op den helt store aften', står der i beskrivelsen af programmet.

'Tvillingerne Petersen holder juletraditionerne i hævd ligesom mange andre i familien Danmark, men forskellen er dog stadig, at alt foregår i takt. Både til årets julefrokost og når julemaden skal laves. Den eneste undtagelse er årets julegaver, som de to tvillinger stadig forsøger at holde hemmelige for hinanden', fortsætter det.

Du kan se det første afsnit af 'Anders & Torben – tvillingerne og den søde juletid' på onsdag klokken 20:35 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Torben har ikke hørt fra sin thai-kæreste: Jeg skal finde en anden

LÆS OGSÅ: Tvillingerne Anders og Torben: Sådan driller vi vores thai-kærester


Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

29-årig tv-kok Matt Campbell død...
bt.dk
Birgitte var til 'et kærligt...
bt.dk
Tre personer reddet op af vandet...
bt.dk
Kritik gør ondt på Magnussens chef:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx