Af - 19/09-15 21:44; Opdateret: 19/09-15 22:26

TOP 10: Her er de mest fejlfyldte film nogensindeTOP 10: Her er de mest fejlfyldte film nogensinde

Selv filmene med de største budgetter har fejl.

Bildstrecke im Grossformat »
Med 276 fejl indtager Star Wars tiendepladsen. I filmen fra 1977 kan ultra-skurken Darth Vaders brystplade åbenbart pludselig vende sig. Med 277 fejl finder vi klassikeren Jaws. Selvom det ikke er ægte hajer, har man gjort, hvad man kunne for at beskytte skuespillerne. Her er en pude taget i brug. Med 289 fejl indtager den sidste film i rækken om hobbitten Frodo ottendepladsen. Frodos sår på kinden skifter i filmen på magisk vis til den anden kind. Det er en ommer ude i 'sminken'. Med 297 fejl ender Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer ind på syvendepladsen. Hvis man kigger godt efter, kan man se en kameramand i scenen, hvor Malfoy ryger på numsen. Med 315 fejl finder vi Harry Potter og Fangen fra Azkaban på sjettepladsen. Vi er klar over, at det foregår i et magisk univers, men det her fuglebur er lige lovlig magisk, da det forsvinder mellem to klip. Med 385 fejl finder vi den kære Jack Sparrow på en femteplads. Også i dette pirat-eventyr har man haft problemer med at få alle ikke-skuespillere ud, før man optog. Cowboyhatte hører ikke hjemme på dækket. Med 413 fejl ligger - en noget gammel film - Superman på en fjerdeplads. Ikke engang Superman kunne have placeret de ekstra brandmænd ved denne brandbil mellem de to klip. Med 418 fejl starter denne klassiker top 3. Det ER en gammel film, men i denne scene er det alligevel lidt for tydeligt, at man har puttet en 'kasse' i løvekostumet for at halen bliver, hvor den er. Med 546 fejl finder vi gyser-legende Alfred Hitchcock på andenpladsen. Igen er der problemer med sminken, og sår forsvinder. Med hele 561 fejl indtager krigsfilmen Apocalypse Now førstepladsen for flest filmfejl. Der er jo nok at tage af, men her et eksempel på skygger kastet af en kameramand på en soldat i 'slagmarken'.

Man skal holde tungen lige i munden, hvis man skal opdage fejl i de store Hollywood film. Når man først er inde i universet, er det måske ikke lige det man tænker på, og så gør prducenterne alt for, at du ikke skal opdage det.

Alligevel har Movie Mistakes dedikeret en hjemmeside til, at brugerne kan gøre hinanden opmærksomme på disse fejl.

Fejlene er af forskellig type. Der bliver regnet med både fejl i plottet, kontinuitet - det vil eksempelvis sige, hvis et ar eller andet kostume skifter placering mellem forskellige vinkler, hvis der er ikke-skuespillere med på den endelige film og flere andre typer fejl.

LISTE: Her er årets mest fejlfyldte film
LISTE: Her er årets mest fejlfyldte film

Så selvom du måske ikke opdager det, så flytter Frodos sår i hovedet sig fra den ene kind til den anden. Og i gyser-klassikeren Jaws bruger de puder, for at skuespillerne ikke får ondt i numsen, når de bliver spist af en haj.

I galleriet over artiklen præsenterer vi de ti mest fejlfyldte film ifølge Movie Mistakes sammen med en række eksempler fra filmene. Er du interesseret i at læse om flere fejl, kan du selv finde listen her.

Hollywood-stjerne døde af overdosis: Nu kan du se hans sidste film gratis
Hollywood-stjerne døde af overdosis: Nu kan du se hans sidste film gratis

LÆS OGSÅ: TV: Derfor er ny 'Klovn'-film på grænsen til porno

LÆS OGSÅ: Vind 2 billetter + merchandise til Black Mass

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne skriver klagebrev til Kentucky Fried Chicken og får sin vilje

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx