Af - 18/03-14 15:25

Nyt par: Se de nye Paradise-kæresterNyt par: Se de nye Paradise-kærester

På hotellet var de bare rigtig, rigtig gode venner, men efter de er kommet hjem til Danmark har de kærlige følelser taget over.

storybild

Nadia og Malte er blevet kærester. (Billede: TV3)

Årets Paradise Hotel har fået sig et nyt kærestepar. Det er den biseksuelle Nadia og Malte, der har fundet sammen efter hjemkomsten fra hotellet.

- Jeg lavede meget sjov med, at jeg nok skulle få omvendt hende. Hun blev ved med at sige, at det aldrig ville komme til at ske, men nu har jeg fået ret alligevel, griner Malte med henvisning til, at Nadia under opholdet på hotellet var kæreste med Natascha.

Ny Paradise-babe: Jeg var bange for de andre piger
Ny Paradise-babe: Jeg var bange for de andre piger

Realitystjerne skal i fængsel: Timingen er uheldig
Realitystjerne skal i fængsel: Timingen er uheldig

Kan ikke fordrage flirt
På hotellet havde Nadia og Malte et bror- og søsterforhold, men da de kom hjem til Danmark udviklede det sig, så de for et par dage siden blev enige om, at de skulle kalde sig kærester. I Paradise Hotel kan man i disse dage se, hvordan Malte kysser og flirter med Laura, og det er ikke fedt for den nye kæreste.

- Jeg kan ikke fordrage at se på Malte og Lauras flirt, men jeg glæder mig til at se mere af mit og Maltes forhold, som nok også skal blive vist, siger Nadia.

Hun fortæller om det nye forhold:

- Vi hang hele tiden ud som venner, kyssede altid, når vi var fulde, og så pludselig kyssede vi også, når vi ikke var fulde. Det er utroligt, at det er blevet sådan, men det er sket stille og roligt.

Kasper Birch er færdig i Paradise Hotel
Kasper Birch er færdig i Paradise Hotel

Også Henrik og Amanda fra årets sæson er i dag kærester.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx