Af Bo Poulsen - 11/09-17 12:57

Kæmpe bagedyst-skandale: Nu undskylder dommer for nazi-billedeKæmpe bagedyst-skandale: Nu undskylder dommer for nazi-billede

Fortiden har indhentet en britisk tv-dommer.

storybild

Paul Hollywood. (Billede: Pressefoto - BBC)

Den 51-årige bagedyst-dommer Paul Hollywood har fået en hård medfart i de britiske medier, efter det kom frem, at han for 14 år siden klædte sig ud som en nazist.

Det skriver flere britiske medier heriblandt The Independent.

Billedet er ifølge Paul Hollywood 14 år gammelt og stammer fra en aften, hvor han skulle til en udklædningsfest med nogle venner. Temaet for vennegruppens udklædning var den britiske sitcom 'Allo Allo' fra 1982. Inden de nåede frem til festen, holdt de ind ved en pub for at få en øl, og det er her, at billedet stammer fra.


En kilde har sagt følgende til the Sun, som i første omgang bragte historien.

»Det virkede til at være en stor joke, at de var iført nazi-uniform. De grinte af det og havde intet problem med at stille op til billeder. Men nogle blev stødt på grund af det – mest af alt, fordi de (Paul Hollywood og venner, red.) mente, at det var rigtigt sjovt,« siger den anonyme kilde.

Nu har den kendte bagedyst-dommer valgt at undskylde for episoden.

»Jeg er fuldstændig knust, hvis nogen har følt sig stødt over det. Billedet er taget for 14 år siden på vej til Comedy TV Show's Themed New Year's Eve Party ,og vi var en gruppe, der var klædt ud som karakterer fra den klassiske tv-serie 'Allo Allo'. Alle, som kender mig, ved at jeg er meget stolt af dem, som sloges mod nazisterne under krigen - heriblandt min egen bedstefar,« lyder det fra Paul Hollywood, som har været dommer på Den store bagedyst i Storbritannien siden 2010.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mestrene spiller med musklerne:...
bt.dk
Gitte brugte to timer på at køre 200...
bt.dk
Liverpools skurk dagen derpå: 'Jeg...
bt.dk
Prins Vincents reaktion på 'Andens'...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx