Af Mikkel Kofod - 15/12-16 20:32

50 Cent efter Golden Globes-nomineringer: Sut min p**50 Cent efter Golden Globes-nomineringer: Sut min p**

Rapperen truer med at forlade sin egen tv-serie ’Power’, fordi den ikke er nomineret ved årets prisuddeling.

Bildstrecke im Grossformat »

Den hårdkogte rapper 50 Cent er ikke kendt for at være en mand, der lægger fingre i mellem, når han siger sin mening, men hans seneste udtalelser er skrap kost – selv efter hans standarder.

Verdenskendt rapper anholdt for bandeord
Verdenskendt rapper anholdt for bandeord

Serien ’Power’, der i Danmark kan ses på HBO Nordic, fik ingen nomineringer, da foreningen Hollywood Foreign Press Association i går offentliggjorde de nomirede tv-serier. 50 Cent har produceret ’Power’, som også selv spiller med i, og på sin Instagram-profil gør han det klart, at han ikke er tilfreds med de manglende nomineringer.

»Jeg er videre, Golden Globes kan sutte pik«, skriver manden med det borgerlige navn Curtis Jackson. »Jeg accepterer, at serien ikke er en signaturserie for tv-stationen, men det er den højst ratede serie«, tilføjer han.

50 Cent vækker opsigt: Gør grin med ukendt søn
50 Cent vækker opsigt: Gør grin med ukendt søn

Men rapperens vrede stopper dog ikke her. I flere Instagram-opslag truer han nu med at helt at forlade serien. »Jeg er færdig med at lave PR for serien, udover hvad jeg er kontraktligt forpligtet til. I sæson fire skal Kanan dø, jeg har andet at lave«, skriver han med henvisning til den karakter, han spiller i serien.

Til gengæld har rapperen har et bud på, hvem der skal afløse ham. Til et andet Instagram-opslag med en plakat fra serien, hvor den tidligere bokseverdensmester og personlige ven af 50 Cent, Floyd Mayweather Jr., poserer, skriver han: »Jeg er stået af ’Power’-toget, champen tager over. Tal med ham om det, jeg skal noget andet«.

Fjerde sæson af ’Power’ får premiere til sommer.

TV: ‘Baywatch’ er tilbage: Se den nye svedige trailer
TV: ‘Baywatch’ er tilbage: Se den nye svedige trailer

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dårligst af alle: Helt og aldeles...
bt.dk
BT's karakterbog: 'Nej, nej, nej, en...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Mand druknede under badetur - ven...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx