Af Bo Poulsen - 14/12-17 21:05

Populært TV 2-par skilt ad: - Jeg mister min bedste venPopulært TV 2-par skilt ad: - Jeg mister min bedste ven

TV 2 News-værten Janni Pedersen er ked af at miste sin trofaste partner Lasse Sjørslev. Hun er dog også glad på hans vegne.

storybild

(Billede: Claus Troelsgaard / TV 2)

Torsdag kom det frem, at nyhedsvært Lasse Sjørslev skifter TV 2 News ud med 19 Nyhederne på TV 2. Jobskiftet sker efter fem år som værtsmakker med Janni Pedersen.

»Jeg tror, han bliver pisse god til det.«

Sådan lyder det fra Janni Pedersen om sin kollega og private vens nye job.

»Jeg er så glad på hans vegne. Da jeg blev ansat på TV 2 var 19 Nyhederne det ypperligste. Sådan tror jeg også, han har det. At få sådan et tilbud. Det fås næsten ikke større i mit univers. På den måde er jeg så stolt, at han er blevet tilbudt det job, og jeg er glad for, at han tager det spring,« siger den garvede nyhedsvært og reporter.

Hun indrømmer dog, at det er med blandede følelser, at hun skal tage professionel afsked med Lasse Sjørslev.

»Når man sidder sammen, som vi gør, så deler man mere end et arbejdsfællesskab. Så selvfølgelig påvirker det mig, at jeg 'mister' min bedste ven. Men jeg kommer til at sidde og krydse fingre for ham og skrive til ham over vores interne system, når han skal på skærmen for første gang.«

Hun fortæller, at de to har haft et godt arbejdsforhold. Og deres dynamik har seerne også haft glæde af.

»Selv på lunkne dage har vi kunnet gå i studiet og gøre vores arbejde. At arbejde med ens bedste ven er noget helt unikt, som jeg tror, seerne har kunnet se.«

Det er den afgående chefredaktør for Jysk Fynske Medier, Troels Mylenberg, som overtager Lasse Sjørslevs job i det nye år. Og Janni Pedersen ser frem til at skulle arbejde med Mylenberg.

»Han er jo et sjovt, rart og behageligt menneske og en dygtig journalist. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det kommer til at fungere,« siger Janni Pedersen.

Lasse Sjørslev er uddannet på Berlingske, men har lavet tv de seneste 15 år. Han var blandt de journalister, der i 2006 var med til at igangsætte TV 2 News, hvor han ligeledes har været nyhedsjournalist på Christiansborg, live-reporter og morgenvært.

Fra 1. februar indgår han i TV 2 Nyhedernes værtsgruppe, der udover ham består af Karin Cruz Forsstrøm, Cecilie Beck, Natasja Crone, Mikael Kamber og Poul Erik Skammelsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lagde du også mærke til det? Vejret i...
bt.dk
Politiet har svært ved at skjule sin...
bt.dk
Hver tredje passager gider ikke...
bt.dk
Søvnproblemer? Disse stresssymptomer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx