Af - 06/04-16 21:01; Opdateret: 06/04-16 21:11

Tori Spelling om Beverly Hills: Der var STORE skænderier bag scenenTori Spelling om Beverly Hills: Der var STORE skænderier bag scenen

Metroxpress havde efter noget turbulens otte minutter med den tidligere Beverly Hills-stjerne.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kan godt være, at det er 16 år siden, at Tori Spelling sagde farvel til rollen som Donna Martin i den populære tv-serie Beverly Hills, 90210, men Tori Spelling er stadig en stjerne.

Sådan en stjerne, der godt kan tillade sig at komme for sent til interviews og ankommer med et entourage af agenter, makeupartister, bodyguards og chauffører.

Men hey, selveste Donna Martin er kommet til Danmark for at overrække en pris til Zulu Awards. Hun kan gøre, hvad hun vil, ikke?

Heldigvis vil Tori hellere end gerne snakke om sin tid som den uskyldige Donna, da metroxpress fik otte minutter med hende.

90'er-nostalgi: Beverly Hills 90210-stjerne kommer til København
90'er-nostalgi: Beverly Hills 90210-stjerne kommer til København

- Jeg er nok den, som mindede mest om min karakter i serien. Jeg var helt sikkert en god pige i virkeligheden også, griner hun.

Dog vil hun godt anerkende, at serien i de sidste år af dens levetid, blev mere og mere som en sæbeopera.

- Efter 10 år var de nødt til at finde på en masse for at få de store aha-øjeblikke. Personerne var igennem så mange kriser. Der var helt sikkert tidspunkter, hvor jeg sagde, at det var for meget. Vi ville ikke have, at det skulle blive til en sæbeopera, så det var også derfor, at serien sluttede, siger hun.

Eksempel på Tori Spellings fremragende evner som skuespiller.

Men i begyndelsen var serien nyskabende i hele verden, fordi den tog teenagere alvorligt, og derfor følger folk stadig med i dag, mener hun.

Tillykke! Sådan ser Beverly Hills-stjernerne ud i dag
Tillykke! Sådan ser Beverly Hills-stjernerne ud i dag

- Teenagere har de samme problemer i dag. Bortset fra at alt ville foregå over en iPhone, hvis vi lavede serien i dag, siger Spelling.

Karaktererne var meget igennem i tv-serien, men rygterne lyder også, at det ikke altid var en drøm at arbejde på serien, fordi folk altid var uvenner.

Det er ikke bare rygter, siger Tori Spelling.

- Det var helt sikkert som at gå i gymnasiet. Vi var en gruppe unge mennesker, som arbejdede sammen hver eneste dag. Vi så hinanden mere end vores venner og familie. Dagene var meget lange, og vi havde ikke et andet liv ved siden af. Der var helt sikkert skænderier, siger hun og fortsætter:

- Piger er jo piger, uanset hvor de er henne. Der var kliker. ‘I dag kan jeg ikke lige dig!’ Teenagedrama, som vi alle sammen kender det, fortæller Tori Spelling.

Men mere drama var der altså heller ikke, for Tori Spelling er stadig venner med de fleste i dag.

'Beverly Hills 90210'-stjerne ramt af kræft
'Beverly Hills 90210'-stjerne ramt af kræft

- Jenny (Kelly) og jeg er meget tætte, vi er som søstre. Vi ser hinanden meget. Jeg er stadig venner med Ian (Steven) og Luke (Dylan). Jeg så også Gabrielle (Andrea) og Tiffani (Valerie) for nyligt.

I dag kan hun godt stadig finde på at se serien i ny og næ. I hvert fald små bider af nogle episoder. Hun har optaget dem alle sammen på sit fjernsyn.

- Jeg viste min datter Stella en episode, da hun var lidt yngre og spurgte, om hun kunne se mig på fjernsynet. Og hun kunne slet ikke genkende mig. Men jeg havde total Donna-hår, så det var nok derfor, griner Tori Spelling.

DONNA MARTIN GRADUATES

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx