Af - 31/08-15 21:56

Anklage: TV3 hemmeligholdt den sande årsag til deltagers exitAnklage: TV3 hemmeligholdt den sande årsag til deltagers exit

Det så du ikke på tv: Hele ø-rådet var iscenesat af deltager, der ville hjem til sin syge farmor. TV3 afviser: Vi har intet hørt.

Noam måtte mandag som den første forlade ‘Robinson Ekspeditionen’. Men på tv så man intet til den virkelige årsag: At han havde bedt de andre deltagere sende ham ud af programmet, så han kunne komme hjem til sin dødeligt syge farmor.

- Selvfølgelig vil TV3 skjule den virkelige årsag, for det er jo ikke spændende, hvis det hele er planlagt, og det vil TV3 til hver en tid også sige, at det ikke var. Men jeg bad de andre om at stemme mig hjem.

- Inden vi tog afsted, fandt jeg ud af, at min farmor var dødeligt syg. Jeg fortalte ikke om det inden, men da vi kom til øen, og de tog min telefon og sagde, at det var slut med den de næste 40 dage, der brød min verden sammen, forklarer Noam.

Statistikken afslører: Han vinder ‘Robinson Ekspeditionen 2015’
Statistikken afslører: Han vinder ‘Robinson Ekspeditionen 2015’

Han lancerer samtidig en hård kritik mod Strix, der producerer programmet. Da han forlod øen fortalte han, at hans farmor var dødeligt syg. Alligevel gik der ifølge Noam dagevis, før han måtte få en telefon i hånden, så han kunne ringe hjem, og hele fem dage, inden han blev sendt på et fly mod Danmark.

- Ingen ville svare på, hvorfor jeg ikke kom hjem. Det var dybt frustrerende. Jeg er på ingen måde gode venner med Strix, og det bliver jeg aldrig, tordner han.

Hos TV3 har man en anden opfattelse af, hvad der foregik på øen.

- Hvis han har rendt rundt og bedt folk om at stemme ham hjem, så synes jeg egentlig, at det er lidt tarveligt over for programmet. Det, vi så, var en Noam, som var lidt inaktiv, og det virkede som om, at det var hårdere at være på øen, end han lige havde regnet med, siger TV3-redaktør på programmet Jesper Kynde.

Overvejet at deltage i Robinson? Disse ting kom bag på årets deltagere!
Overvejet at deltage i Robinson? Disse ting kom bag på årets deltagere!

Han har været i kontakt med Strix. Og her lyder tilbagemeldingen, at alt er foregået efter bogen.

- Noam fik en telefon i hånden efter halvandet døgn, fordi vi først skulle vurdere, om han skulle tilbage i programmet. Noam har ikke fortalt os om sin farmors tilstand, og hvis han havde gjort det, og vi havde fået et opkald fra et familiemedlem om en forværring, så havde vi hevet ham til side med det samme og tilbudt ham at forlade programmet, siger Jesper Kynde.

Noam fortæller, at hans farmor overlevede og stadig er i live i dag.

Se hvorfor Daniel og Noam letter på hatten for realitystjernen Gustav i klippet herunder:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx