Af Laura Rode Nygaard - 08/11-17 14:25; Opdateret: 08/11-17 18:19

Landmand-Steffen droppede Nadia: To uger senere fik han et opkald, der ændrede hans livLandmand-Steffen droppede Nadia: To uger senere fik han et opkald, der ændrede hans liv

Det havde han ikke lige set komme.

storybild

Den unge landmand Steffen Christiansen fra Thy fandt alligevel ikke kærligheden i Nadia, afslørede han i tirsdagens sæsonafslutning på TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed'.

Men Steffen fik dog ikke lov at være single særlig længe - allerede to uger efter bruddet med Nadia fik han en tidlig morgenstund at vide, at han skal være far.

Det skriver TV 2.

»Man bliver så glad over sådan en nyhed. Det er virkelig underligt, jeg kan ikke forklare, hvordan det er. Man er slet ikke forberedt på det, det kommer så pludseligt, men vi er bare så lykkelige,« siger Steffen Christiansen, der bliver far til en lille pige i marts.

I tirsdagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' så det ellers ud til, at kærligheden snildt kunne have blomstret mellem den unge landmand og bejleren Nadia, som han havde valgt at spendere en romantisk weekend med. De havde tidligere afstemt deres forventninger til fremtiden, men samme aften trak Nadia ifølge Steffen Christensen i land og fortalte ham, at hun kun ville have børn, hvis hun mødte den rigtige. Det forbehold huede ikke børneelskeren Steffen, og forholdet brast, ganske inden det rigtigt var begyndt.

Samme uge fik Steffen Christensen nys om, at en gammel flamme netop var blevet single, skriver TV 2.

Isabella, som hun hedder, havde han haft et godt øje til i et par år, så han slog til med det samme. Og allerede efter deres første møde vidste han, at han havde fundet sin udkårne. Blandt andet fordi, Isabella er et 'rigtigt familiemenneske', fortæller Steffen Christensen til TV 2.

Og to uger senere, klokken kvart over seks om morgenen, fik han et opkald som cementerede netop dét og ændrede alt - Isabella havde taget en graviditetstest, som viste sig at være positiv. Og parret var ikke i tvivl om, at de skulle have barnet, selvom det blot var to uger siden, han havde sagt farvel til Nadia og kontaktet Isabella.

»Jeg var ikke i tvivl om, at det var det rigtige, og at jeg ville dele resten af mit liv med hende. Hun havde det heldigvis på fuldstændigt samme måde,« siger Steffen Christiansen.

Isabella er nu 20 uger henne i sin graviditet, og parret bor ikke sammen endnu - men planen er, at det snart skal ske, siger Steffen Christensen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Træn med Tanja: Spis dig i bedre form
bt.dk
FCK-manager jubler: Nu får han...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx