Af - 16/01-17 17:45; Opdateret: 17/01-17 12:51

'Sjit Happens' lukker ned: Det har tv-serien betydet for stjernerne'Sjit Happens' lukker ned: Det har tv-serien betydet for stjernerne

TV2 Zulu meddelte mandag, at den forestående femte sæson af deres populære serie ’Sjit Happens’ bliver den sidste i rækken. Her vurderer to eksperter, hvad serien har betydet for skuespillerne.

Bildstrecke im Grossformat »

- Der har været to meget markante tv-serie på TV 2 Zulu gennem årene. Der var ’Klovn’ og så ’Sjit Happens’. ’Sjit Happens’ formåede at fortælle noget om en hel ungdomsgeneration, og er nok det tætteste, vi har været på en dansk udgave af ’Friends’. Jeg tror, det er en klog beslutning at stoppe, mens det stadig er godt.

Sådan lyder det fra tv-ekspert Keld Reinicke ovenpå nyheden om, at TV 2 Zulu har valgt at lade den forestående femte sæson af ’Sjit Happens’ blive den sidste i rækken.
Serien fik fem relativt nye skuespillere frem i rampelyset. Spørgsmålet er nu, hvad de har fået ud af serien.

Populær TV 2-serie stopper efter fem sæsoner
Populær TV 2-serie stopper efter fem sæsoner

- Zulu skal have ros for at turde satse på nye, forholdsvis ukendte stjerner. Alle kom med stort talent. Med ’Sjit Happens’ har de haft en platform, hvor de kunne dygtiggøre sig som skuespillere og samtidig nå bredere ud, fortæller agent og caster Elisa Lykke, der blandt andet har lavet pr for Ruben Søltoft, som i serien spiller karakteren Olau.

- Ruben, Stokholm og Stephania (Søltoft, Nikolaj og Potalivo, red.) er nok dem, der har fået lov til at shine mest i serien, men måske også dem der har lavet mest ved siden af. Stephania har blandt andet været mere åben over for kulørte ting (’Vild med dans’, red.), mens jeg ved Claes og Jonathan (Quaade og Harboe, red.) har været mere påpasselige og sagt pænt nej tak til andre underholdningsprogrammer.

Stephania Potalivos vilde efterår: 'Jeg glemte smerterne og kørte på'
Stephania Potalivos vilde efterår: 'Jeg glemte smerterne og kørte på'

- Ruben Søltoft ved jeg også har tænkt meget over, hvad han har skulle stille op til og sagt nej til en masse ting. Nu skal han så være vært på Zulu Awards, lyder det fra Elisa Lykke.

'Sjit Happens'-skuespillernes udvikling: Før og efter premieren på første sæson i 2013

Stephania Potalivo
Før:
Var børneskuespiller i film som ’Albert’, ’Mirakel’ og ’Farligt venskab’.
Nu:
Blev i 2015 nummer to i ’Vild med dans’, Robert-nomineret i 2015 for ’Sjit Happens’, birolle i ’Klassefesten 3’, kommende rolle i TV2 Charlie-serien ’Mercur’.

Jonathan Harboe
Før:
Arbejdede som model.
Nu:
Miniroller i filmene ’Ækte vare’ og ’Underverden’, web-tv-serien ’Hedensted High’ og ellers fortsat modelarbejde.

Claes Quaade
Før:
Lavede satire og børneradio for DR.
Nu:
Robert-nomineret i 2016 for ’Sjit Happens’, manuskriptforfatter på ’Sjit Happens’.

Nikolaj Stokholm: 'Sådan virker jeg mindre sindssyg'
Nikolaj Stokholm: 'Sådan virker jeg mindre sindssyg'

Nikolaj Stokholm
Før:
Medvirkede i programmer som ’Comedy Fight Club’ og ’Zulu Kvægræs’. Medvært på Zulu-programmet ’Arh! Det gjorde jeg bare ikke’.
Nu:
Børnevært på DR, vært på Reumert-prisen 2016 og deltager i programmerne ’5. halvleg’ på Kanal 5 og ’Klipfiskerne på TV2. Aktuel med første onemanshow ’Mit liv som Nikolaj Stokholm’ til efteråret.

Ruben Søltoft
Før:
Vandt DM i standup i 2010 og medvirkede fra 2012 i ’Live fra Bremen’.
Nu:
Første onemanshow ’Mit hoved’ i 2015, nomineret til årets komiker i 2016 og i år vært for Zulu Awards 2017.Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Venner gennem 30 år: Eddie Skoller...
bt.dk
City-stjerne blev angrebet af...
bt.dk
Bortvist fra Hummel: Nu gør han...
bt.dk
Afsløring: Erdogans-stikkerlinje...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx