Af - 23/03-15 21:16

Måber du også over Stine Kronborgs overarme? Her er hemmelighedenMåber du også over Stine Kronborgs overarme? Her er hemmeligheden

Den i Australien bosatte poledancer har større overarme end de fleste mænd. Vi ringede hende op for at høre, hvordan man får 'guns' som Stine Kronborg.

storybild

Stine Kronborg med hendes 35 centimeter overarme, som hun viste frem i junglen i underholdningsprogrammet 'Jeg er en Celebrity - få mig væk herfra'. (Billede: TV3/Pressefoto)

- Jeg har lige trænet ben. Undskyld, det er det værste tidspunkt at tale med mig på. Jeg er virkelig ked af, at jeg lyder så bestemt.

Sådan lyder det fra den hårdtpumpede ‘Jeg er en Celebrity’-deltager Stine Kronborg, da metroxpress fanger hende på mobilen i Australien. Vi vil gerne vide, hvordan man får overarme som Stine Kronborg, der under optagelserne til underholdningsprogrammet kunne mønstre en overarm på 35 centimeter. Men svaret er desværre ikke så enkelt.

- Det er individuelt, men overordnet set, så handler det om at spise rigtigt. Man skal selvfølgelig træne, men det er maden, der er det vigtigste. Hvis du træner, men ikke spiser rigtigt, så kan du ikke få guns som Stine Kronborg, griner hun og fremhæver protein og de rigtige kulhydrater som nøglen. Stine Kronborgs vigtigste kilde til kulhydrater er søde kartofler eller basmati-ris.

- Kroppen har brug for den rigtige ernæring, da den skal reparere de muskelfibre, som den har ødelagt i træningscentret. Hvis ikke du spiser nok, så begynder kroppen at spise af musklerne, og så kan du ikke få store guns, siger hun og fortæller, at hun skal indtage 3500 kalorier om dagen for at bygge ren muskelmasse og ikke blive tyk.

Det gælder dog ikke for alle, og at fastsætte et universalt træningsprogram er umuligt, ifølge Stine Kronborg, da det er forskelligt, hvad den enkelte har som mål med sin træning. Men hvis man vil lære af mesteren selv, så er der godt nyt, da hun går med tanker om at coache sine beundrere via Skype.

- Det kommer jeg nok snart til at starte op, fordi der er så mange, der spørger mig om råd. Jeg har ikke tid til at svare alle, men jeg vil vildt gerne hjælpe folk uanset, om de skal have hjælp til deres træning eller posering, siger hun.

LÆS OGSÅ: Kronborgs opråb: Tag jer sammen, danskere!

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Denne vrede besked til handicappet...
bt.dk
Sanne Salomonsens glædesudbrud har...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Gæst opdagede svineri i dansk skov:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx