Af Sebastian Kirk - 21/10-17 17:18

Kit Harington græd, da han fandt ud af, hvordan 'Game of Thrones' slutterKit Harington græd, da han fandt ud af, hvordan 'Game of Thrones' slutter

Jon Snow ved nu alting.

storybild

Jon Snow ved nu alting. (Billede: LUCY NICHOLSON)

Der er MEGET få mennesker, der med sikkerhed ved, hvordan den episke fortælling om Jon Snow, Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister, familien Stark og så videre slutter.

Men 'Game of Thrones' lakker mod enden, og ottende og sidste sæson af den populære fantasy-serie lander om et års tid, så vi alle kan få ro i sjælen.

Holdet bag HBO-serien er dog allerede i gang med produktionen, og derfor er der nogle på settet, der allerede nu har fået manuskriptet. En af dem er Kit Harington, der spiller Jon Snow i serien. Og da han læste, hvordan det hele slutter, var det med våde øgne.

Det afslørede den 30-årige skuespiller fredag i det britiske tv-magasin 'The One Show', skriver The Telegraph.

»Vi havde faktisk en gennemlæsning i sidste uge, så nu ved jeg alt. Jeg græd til sidst! Det var ikke noget bestemt, der skete, men man må huske på, at jeg har lavet det her i otte år. Jeg tror ikke, der er nogen, det betyder mere for end os,« sagde han og fortsatte:

»Jeg bliver lidt rørt bare af at tænke på det. Det kommer til at blive et mærkeligt år med at skulle sige farvel til alle og indspille de sidste scener med den og den person.«

Kit Harington smed også lidt af en bombe til sine mange fans, der måske har fået lidt af et crush på ham igennem de seneste par år: han har tænkt sig at klippe sine lange, krøllede lokker af, når han er færdig med indspilningen.

»Så er der nok ingen, der vil genkende mig,« jokede han.

via GIPHY

Selv om optagelserne til 'Game of Thrones' slutter, så går Kit Harington ikke tomhændet fra settet. For nylig afslørede han og Rose Leslie, der spillede Ygritte i serien, at de skal giftes.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Kort efter hustruens død: USA's...
bt.dk
Avicii døde pludseligt: Nu udtaler...
bt.dk
Tre studerende forsvandt sporløst...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx