Af - 16/08-16 19:09; Opdateret: 17/08-16 15:00

Husker du de ’gamle’ ’Far til fire’-børn? Sådan ser de ud i dagHusker du de ’gamle’ ’Far til fire’-børn? Sådan ser de ud i dag

Mandag blev den femte ’Far til fire’-generation præsenteret med premiere på den 18. film i starten af 2017. I den anledning kan du her se, hvordan tre af børnene fra tredje generation (2005-2012) klarer sig i dag.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvilken 'Far til fire'-familie er din yndlings-familie?

Til næste år er der premiere på den 18. 'Lille Per'-film med en helt ny familie, der blandt andet spilles af Elton Rokahaim Møller, Mingus Hellemann Hassing og Martin Brygmann.

Kendt sangerindes søn skal spille den nye Lille Per i 'Far til fire'
Kendt sangerindes søn skal spille den nye Lille Per i 'Far til fire'

Udover den originale opsætning fra 1950'erne forbinder de fleste nok 'Far til fire'-filmene med holdet fra midten af 00'erne, hvor Niels Olsen spillede faderen, og Kasper Kesje gjorde den som Lille Per.

Husker du Mirandas baby i 'Sex and the City'? Sådan ser han ud i dag
Husker du Mirandas baby i 'Sex and the City'? Sådan ser han ud i dag

Metroxpress har taget en snak med tre af skuespillerne fra 2005-2012-holdet. Se hvordan det går dem her:

Carla Mickelborg/Søs
27 år

- Før jeg fik rollen, troede jeg, at Søs var moderen og kunne ikke forstå hvorfor så ung og smuk en pige boede sammen med en gammel tyk mand, haha. Så blev jeg klogere.

Hvad har det betydet for dig at være med i ’Far til fire’?
- Det var en af de største oplevelser i mit liv og har åbnet en masse døre for mig. Det var super sjovt at være med, men jeg fandt også ud, af at jeg ville være kreativ på andre måder og have mere styring over tingene, og derfor søgte jeg ind på TV- og Medietilrettelæggelse-uddannelsen. I dag har jeg min egen YouTube-kanal og skal den 24. september være vært på Guldtuben.

Har du stadig kontakt med de andre skuespillere?
- Ja, Kathrine der spillede Mie skal blandt andet sy min kjole til Guldtuben og Jakob (Ole, red.) snapchatter jeg med engang imellem. Kasper (Lille Per, red.) har jeg besøgt et par gange.

Husker du ham den vrede rødtop fra Youtube? Nu er han blevet en kvinde
Husker du ham den vrede rødtop fra Youtube? Nu er han blevet en kvinde

Kathrine Kaysen / Mie
23 år

- Jeg elskede at være med i ’Far til fire’. Jeg havde altid spillet teater, så det var sjovt at gøre det på et mere professionelt plan, og jeg føler, at jeg har fået oplevelser med i bagagen, som mine jævnaldrende ikke har.

Hvordan er det at se det nye ’Far til fire’-hold?
- Det er lidt mærkeligt, for det har jo været en stor del af mit liv, men det er dejligt, at det stadig er så stor en succes, at de kan lave nye film.

Spiller du stadig skuespil?
- Jeg lægger stadig stemme til nogle Disney Channel-tegnefilm, men ellers har jeg uddannet mig til skrædder og har i dag min egen butik på Frederiksberg, hvor jeg syr store, eventyrlige kjoler. Jeg tror helt klart, at jeg er blevet meget selvstændig af at være skuespiller fra en ung alder.

Jakob Wilhjelm Poulsen / Ole
23 år

- Det var både spændende, men også lidt nøjeren at være med i ’Far til fire’, fordi jeg aldrig havde været på et filmset før og bare blev kastet ud i det at være skuespiller.

Bliver du stadig genkendt som Ole?
- Ja, fra tid til anden, men det sker efterhånden mere og mere sjældent. Det er nok både i takt med, at vores indspilninger bliver er mindre aktuelle i dag, og at de der har set filmene har svært ved at genkende mig. Min ’Far til fire’-fame er nok ved at være død, og det er jeg fint tilfreds med.

Hvad laver du så i dag?
- I dag bor jeg i min egen lejlighed på Amager med en god kammerat ikke så langt fra mit studie-job på Sticks’n’Sushi i Tivoli hotel. Jeg skal til at i gang med femte semester af min bachelor på kommunikation og datalogi på RUC. Jeg regner med at søge en kandidat derefter.

LÆS OGSÅ: Husker du Beavis & Butt-head? Nu vender de tilbage

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx