Af - 26/09-16 10:23

'Bedrag'-stjerne: Sådan var det at være i fængsel'Bedrag'-stjerne: Sådan var det at være i fængsel

’Bedrag’ er tilbage i dit søndags-tv med ti nye afsnit om økonomisk kriminalitet, besværlig kærlighed og en antihelt ved navn Bimse. Sådan oplevede skuespillerne at være tilbage på arbejde.

Bildstrecke im Grossformat »

- Jeg synes, vi har fået lavet en pissegod anden sæson. Jeg tror, det bliver en stærkt vanedannende serie.

Søndag var der premiere på anden sæson af DR’s seneste søndagshit ’Bedrag’, og Thomas Bo Larsen elsker at være tilbage i rollen som politimanden Mads Justesen.

- Der er jo gået 18 måneder siden første sæson, hvor der ikke er sket en skid. Mads har forsøgt at bestikke nogle fængselsbetjente til at fortælle ham, om Claudia har snakket med Xander. Det har været ulideligt for ham, fortæller Thomas Bo Larsen om sin karakters pause fra tv.

DR-stjerne i swingerklub: 'Det var lige på og hårdt og ned i en badekåbe'
DR-stjerne i swingerklub: 'Det var lige på og hårdt og ned i en badekåbe'

Natalie Madueño er tilbage i rollen som juristen Claudia Moreno, der sluttede første sæson med at rykke i fængsel, efter at Nikolaj Lie Kaas’ karakter Alexander Sødergren havde lokket hende til at begå økonomisk kriminalitet.

- Vi var ude og optage i et fængsel, og jeg snakkede med nogle af fangerne. Det var en rigtig fin oplevelse. Claudia har brændt alt for mange broer i sin vej mod at blive den bedste, og det forstår hun ikke, før det er for sent.

Derfor skulle Nikolaj Lie Kaas dø i 'Bedrag'
Derfor skulle Nikolaj Lie Kaas dø i 'Bedrag'

Skuespilleren Lucas Hansen oplevede i sidste sæson, at hans småkriminelle mekaniker-karakter Bimse gik hen og blev kult på de sociale medier. Han ser frem til en ny sæson med masser af opmærksomhed.

- Det er så fedt at spille Bimse, og det er nice, at han i den nye sæson er blevet lidt mere voksen og har fået mere ansvar. DR har givet mig ret fri tøjler til at skabe Bimse, så det er fedt at vende tilbage. Hvis jeg selv skulle bestemme handlingen, så skulle det slutte med, at alle de andre dør, så Bimse kan få sin egen tv-serie.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

110 døde i katastrofal ulykke:...
bt.dk
Meghan Markles familie i problemer...
bt.dk
Indgangen til Pusher Street blokeret...
bt.dk
Brøndby-profil brød sammen på sit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx