Af - 02/09-13 15:15

Blachman taber til 'X Factor'Blachman taber til 'X Factor'

Premieren på Blachmans nye 'Mentor'-show var det mest sete i fredags. Men der er stadig langt op til 'X Factors'-seertal.

storybild

(Billede: Francis Dean)

Så er der kommet seertal på sidste uges tv - og dermed også for premieren på Thomas Blachmans nye musikprogram 'Mentor'.

LÆS OGSÅ: Forstår du ikke 'Mentor'? Her får du en forklaring

Ifølge Gallup så 646.000 seere med i første halvdel af programmet og 677.000 i anden halvdel. Det gør programmet til det mest sete fredag aften.

- Mentor blev fredags mest sete program, og det er rigtig fint, særligt når man tænker på, at det er et helt nyt koncept og tilmed var et optaktsprogram, der havde fokus på at præsentere både programmet og deltagerne, siger underholdningsredaktør Rasmus Ladefoged til jp.dk

Blachman kan dog ikke trække helt så mange seere som sit gamle show, 'X Factor', der i foråret gennemsnitligt havde 1,5 millioner seere hver fredag.

LÆS OGSÅ: Det tjener Blachmans nøgne damer

På TV2 forventes 'Vild med dans' at stjæle seerne fra DR1. Der er dog først premiere den 13. september. I fredags nøjedes TV2 med at vise filmen 'Crocodile Dundee', hvilket ikke gav det store seer-modspil til Blachman og co.

Så du 'Mentor' i fredags? Skriv i kommentarfeltet nedenunder hvad du synes om programmet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Læs Liverpool-stjernens fortryllende...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Morgan Freeman i knæ: Mit liv kan...
bt.dk
Lille barns svar i skoleopgave går...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx