Af Laura Rode Nygaard - 11/10-17 08:55

René Holten Poulsen efter sårende kommentar: Jeg må ikke tale med BrittRené Holten Poulsen efter sårende kommentar: Jeg må ikke tale med Britt

Luften er ikke blevet renset efter dommerens sårende kommentarer.

storybild

René Holten Poulsen og dansepartner Jenna Bagge. (Billede: Martin Sylvest)

Dansedommeren Britt Bendixen kom ud i lidt af et stormvejr, da hun på direkte tv fik formuleret sig mindre heldigt om Vild med dans-deltager og kajakroer René Holten Poulsens intelligens og danseevner.

Siden lød det, at parret havde fået talt ud. Men det er ikke helt rigtigt, fortæller den 28-årige roer til ugebladet Tæt På.

Underholdningsprogrammets regler spænder nemlig ben for en forsoning, lyder forklaringen.

Det hele begyndte i forrige udgave af fredagsunderholdningen, hvor Britt Bendixen uddelte to point til René Holten Poulsen og hans professionelle dansepartner Jenna Bagge med ordene:

»Jeg har hele tiden troet, at du var en højt begavet mand. Men hvis ikke du kan lære at danse bedre på en uge, så er du ikke så begavet, som jeg troede.«

Kommentaren ramte kajakroeren hårdt, og til flere medier fortalte han, hvordan dommerens ord havde både såret og skuffet ham. Britt Bendixen måtte trække sine ord tilbage og undskyldte både på et pressemøde og i det efterfølgende program:

»René - man skal aldrig skue bagud. Men jeg skældte dig ud i sidste uge. Den måde du 'turnerede' i sidste uge, var meget smukkere, end den måde jeg fik 'turneret' min kommentar. Endnu engang undskyld,« sagde hun efter parrets cha-cha-cha i TV 2-programmet.

Selvom Rene Holten Poulsen nu siger til Tæt På, at han accepterer hendes undskyldning og gerne vil videre, så fortæller han, at han ikke har fået en personlig en af slagsen. Simpelthen fordi, dommere og deltagere slet ikke må tale med hinanden, mens konkurrencen står på, afslører han over for ugebladet.

»Vi har talt meget kort, ikke nogen længere samtale. Det handler om, at vi som deltagere ikke må kommunikere med dommerne,« siger René Holten Poulsen til Tæt På.

Efter programmet, hvor René Holten Poulsen modtog de hårde ord, blev han spået ude af det efterfølgende program. Dommerne var da heller ikke udelukkende begejstrede, men takket være seernes sms-stemmer får han minimum én dans mere.

Foruden kajakroeren er YouTuber-Julia Sofia Aastrup, tidligere håndboldspiller Daniel Svensson, svømmer Mie Østergaard Nielsen, køkkenchef Dak Laddaporn Wichangoen samt skuespillerinder Sofie Lassen-Kahlke og Iben Hjejle endnu tilbage i konkurrencen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung kvinde voldtaget: Selfie fik...
bt.dk
Sigtelse: Mor voldtog fireårig søn 20...
bt.dk
Fleggaard købte kendt...
bt.dk
Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx