Af - 07/04-14 11:39; Opdateret: 07/04-14 13:17

Bag om Game of Thrones: Kjoler skal kunne komme hurtigt afBag om Game of Thrones: Kjoler skal kunne komme hurtigt af

I sommeren og efteråret 2013 blev sæson fire af 'Game of Thrones' optaget. Metroxpress har været i Belfast for at følge optagelserne.

storybild

Sansa Starks kjoler med guldbroderier hænger side om side med ringbrynjer og pelse, der alle har sirligt skrevne navneskilte påhæftet.

'Game of Thrones' stjerne: 'Jeg fortjener en episk død'
'Game of Thrones' stjerne: 'Jeg fortjener en episk død'

Omkring 90 mennesker arbejder i kostumeafdelingen på 'Game of Thrones'. De har styr på de endeløse rækker af kostumer, der allerede har været brugt, og designer konstant nye til kommende sæsoner.

- Vi syr mange af kostumerne om, og nogle af dem kan vendes, så de kan bruges til flere forskellige scener, fortæller Donna Hughes fra kostumeafdelingen.

Her er et smugkig i næste bog i Game of Thrones-serien
Her er et smugkig i næste bog i Game of Thrones-serien

Når en ny type karakterer, som for eksempel The White Walkers dukker op, er det vigtigt, at kostumeafdelingen husker, at de måske skal lave mange kostumer, der passer til i en kommende sæson. Hver sæson byder på omkring to til tre nye looks til nye folkefærd, der introduceres.

- Vi skal også være opmærksomme på, at nogle af de kvindelige karakterers kjoler skal kunne komme af meget hurtigt, siger Donna Hughes og refrerer grinende til seriens mange sexscener.

Sådan truer smart lærer sine elever til stilhed
Sådan truer smart lærer sine elever til stilhed

Tommy Dunne står bag våbnene, der er brugt i serien. I våbenværkstedet lugter der af lim og læder. Da metroxpress var i værkstedet, var Joffrey Baratheons nye sværd lige blevet færdiggjort. Til fægtescener laver våbenmagerne særlige sværd i aluminium.

Fægtesværdene kan blive en fordel, for forræderiet under 'The Red Wedding' i slutningen på sæson tre vil skrige på hævn i sæson fire.

LÆS OGSÅ: Her er de første 4 afsnit af den nye sæson 'Game of Thrones'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Se billedet: Mand købte fotografi på...
bt.dk
Anna og Nicolai kan ikke få armene...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx