Af Nadia Guldbæk Welch - 26/02-18 16:07; Opdateret: 26/02-18 16:26

Sofie Linde fortsætter barslen: 'X Factor' bliver igen med vikar-vært fredagSofie Linde fortsætter barslen: 'X Factor' bliver igen med vikar-vært fredag

Den nybagte mor ser programmet fra sofaen lidt endnu.

storybild

Sofie Linde er fortsat på barsel. (Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

Efter fødslen af lille Trine er Sofie Linde endnu ikke klar til at vende tilbage som vært på X Factor. Det betyder, at det endnu engang er Joakim Ingversen, der står i spidsen for det populære program fredag aften, når andet liveshow løber over skærmen.

Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

»Joakim gjorde det simpelthen så godt i fredags, så det er virkelig dejligt, at han er klar igen på fredag, mens Sofie passer den lille derhjemme,« siger DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, der tilfølger, at han er meget tryg ved, at det er Joakim Ingversen, der vikarierer for sin hustru.

Det betyder, at Jacob Riising også tager endnu en uge på DR Ultra i programmet 'Ultra Factor' fredag.

I første liveshow var det Remees deltager, Anja Nynne, der måtte forlade programmet. Remee har derfor 'kun' to deltagere tilbage - Rasmus og Jamie.

Sanne Salomonsen har fortsat alle tre unge sangere med, mens Thomas Blachmann som står i spidsen for gruppekategorien også stiller op til start med tre fredag aften.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lego-familie har tabt gigantbeløb
bt.dk
Medie: Søren Pind var tæt på dansk...
bt.dk
Regnskabet offentliggjort: Det bruger...
bt.dk
Få hele overblikket: Derfor fik Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx