Af Berit Hartung - 20/09-17 20:20

Deltagere efter omgående chok-exit fra TV 2-program: 'Sådan et menneske har jeg slet ikke lyst til at være sammen med'Deltagere efter omgående chok-exit fra TV 2-program: 'Sådan et menneske har jeg slet ikke lyst til at være sammen med'

To af de kvinder, der blev kasseret af den 49-årige Willi Hansen i TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed', ånder nu lettede op. De er nemlig slet ikke så kede af, at de ikke fik chancen for at lære den sønderjyske landmand bedre at kende.

storybild

Lene Beier TV2. Landmand søger kærlighed. (Billede: Lene Beier Anders Brohus (arkiv). )

Der gik et chok gennem deltagerne og filmholdet, da Willi Hansen gjorde kort proces i det seneste afsnit af det populære program og trak sig, fordi han ikke kunne lide nogle af kvinderne.

»Der er ikke nogen af dem, der tænder mig. Jeg er nødt til at melde fra,« lød det klart og kontant på syngende sønderjysk i afsnittet, der blev sendt på TV 2 tirsdag aften.

Meldingen kom i den grad bag på værten Lene Beier og ikke mindst på de tre kvinder i programmet, Lone, Larissa og Tine.

Landmanden nåede kun at speeddate og få en hurtig svingom i den lokale gymnastiksal med kvinderne, før han trak sig fra programmet.

Den 54-årige Lone Sørensen og 44-årige Tine Egebro siger nu til tv2.dk, at de er lettede over, at det gik, som det gik.

»Han var slet ikke åben over for at finde ud af, hvem vi var som mennesker, og sådan et menneske har jeg slet ikke lyst til at være sammen med,« siger Lone Sørensen til TV 2 og fortsætter:

»På en måde følte jeg mig befriet bagefter, og jeg er taknemmelig for, at det gik, som det gik med Willi.«

Tine Egebro på 44 år har siden optagelserne til programmet fundet den store kærlighed uden for tv-skærmen. Hun mener ikke, at Willi Hansen gav de tre kvinder en reel chance.

»Det er barnligt, at han ikke gav det en chance, men som jeg har sagt før, tror jeg, han lever i en drømmeverden. Man går jo ikke ud i vores alder, med alt det vi har i bagagen, og bliver forelsket med det samme. Det er sådan noget, der hører sig til på film,« siger hun til tv2.dk.

Willi Hansen har ikke ønsket at udtale sig til tv-kanalen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand fes på fly: Få øjeblikke efter...
bt.dk
10-årige Johanne svækkes dag for dag:...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
To FCK-spillere dumper: Forrygende...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx