Af - 03/03-17 13:59; Opdateret: 03/03-17 19:03

Bookmakerne er ikke i tvivl: Her er taberen af 'X Factor' i aftenBookmakerne er ikke i tvivl: Her er taberen af 'X Factor' i aften

Hos Danske Spil er man næsten ikke i tvivl om, hvem der er favorit til at ryge ud af aftenens 'X Factor'.

storybild

I aften forlader den tredje artist årets 'X Factor'. (Billede: Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen)

For en uge siden var Remees solist Mike Bech ude i en omsang mod Mette Lindbergs gruppe Ladies With Attitude. Gruppen sang sig videre til denne uges liveshow, men deres optræden i fredagens udgave af 'X Factor' kan meget vel blive den sidste.

I hvert fald hvis man skal tro spådommen fra Danske Spils odds-ansvarlige, der mener, at Ladies With Attitude står til at ryge ud fredag aften.

- Statistikken siger, at har du været i farezonen én gang, så ryger du ud, når du står der for anden gang, så Ladies With Attitude skal håbe på, at de undgår farezonen, hvis de skal blive i konkurrencen. Men i sidste ende, så tror vi, at de ryger ud, hvilket vores odds på 1,50 også peger på, siger oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Verdensstjerne optræder i årets 'X Factor'-finale
Verdensstjerne optræder i årets 'X Factor'-finale

Grådig 'X Factor'-deltager chokeret over sig selv: - Det er virkelig slemt
Grådig 'X Factor'-deltager chokeret over sig selv: - Det er virkelig slemt

Kigger man i den anden ende af skalaen, er Mia den klare favorit til at snuppe 'X Factor'-titlen, og det giver således blot pengene 2,75 gange igen, hvis hun løber med sejren. Lige i hælene har hun den anden unge solist, Chili, og det giver pengene 2.90 gange igen, hvis hun vinder 'X Factor'.

Derfra er der dog langt ned til næste nærmeste konkurrent, som er gruppen VKation. Her får man i øjeblikket pengene hele syv gange igen, hvis man spiller på en sejr til dem.

Tidligere X Factor-deltager skal være mor
Tidligere X Factor-deltager skal være mor

GALLERI: 12 af de SKØRESTE dobbeltgængere fra fredagens X Factor
GALLERI: 12 af de SKØRESTE dobbeltgængere fra fredagens X Factor

Morten Nørgaard har tidligere været en af de absolutte favoritter, men han har siden liveshowenes begyndelse rykket sig langt ned på listen, og nu giver han pengene hele ni gange igen, hvis han skulle gå hen og vinde.

- Vi må bare erkende, at Morten Nørgaard ikke har leveret det show, som hans stemme berettiger til endnu, hvorimod Chili bare har performet langt over forventning. Morten Nørgaard kan dog stadig nå langt, men det kræver, at han giver lidt mere af sig selv, siger Peter Emmike Rasmussen fra Danske Spil.

Anthony vandt 'X Factor': Så tog hans liv en helt ny drejning
Anthony vandt 'X Factor': Så tog hans liv en helt ny drejning

I aftenens udgave af 'X Factor' skal deltagerne synge sange om at få knust sit hjerte, når kategorien er 'breakup-songs'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Politiet jagter mand i 'mørkt tøj':...
bt.dk
Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx