09/11-17 15:12

Chok hos Camilla Framnes: Mor, det brænder bag dig!Chok hos Camilla Framnes: Mor, det brænder bag dig!

'De unge mødre'-deltageren og familien fik sig noget af et chok fra morgenstunden.

storybild

Den seneste tid har været begivenhedsrig for 'De unge mødre'-deltageren Camilla Framnes, men især én episode gav hende noget af et chok. Her kunne det nemlig være gået helt galt for hende selv og familien. Det fortæller hun på sin blog.

For nylig var den unge mor nemlig i sommerhus med sine børn, sin søster og hendes familie. Her vågnede den yngste søn, Victor, tidligt, og Camilla Framnes ville derfor finde på noget at lave med ham.

»Jeg tænder lampen på sengen og lagde dynerne op mod væggen, så vi kan ligge og se tegnefilm på telefonen, for ikke at vække alle andre i huset. Men pludselig begynder der at lugte helt vildt, og jeg spørger Oliver: 'Har du tændt på el-radiatoren?', hvortil han svarer: 'nej', men pludselig råber: 'mor, det brænder bag dig',« skriver Camilla Framnes.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes om stor beslutning: Det er et egoistisk valg

LÆS OGSÅ: Ung mor deler glædelig nyhed: Derfor dropper jeg donorbarn

»Jeg springer ud af sengen, og der er rigtig nok gløder, og det ryger helt vildt. Jeg forstår ingenting og får fjernet dynen og kan konstatere, at det er lampen, der har sat ild i dynen, fordi jeg et kommet til at ligge dynen over lampen. Idiot, altså,« fortsætter hun blogindlægget.

'De unge mødre'-deltagerens plan om ikke at vække de andre beboere i huset gik derfor i den grad i vasken, da hun begyndte at løbe skrigende frem og tilbage for at få vand til at slukke ilden med. Men selv om det kunne være gået galt, så gjorde det det heldigvis ikke.

»Heldigvis skete der ikke mere, men tænk engang – mig, som pludselig bliver så forvirret i hovedet og ikke kan finde hoved eller hale i noget. Det er skræmmende, for det er jo helst ikke sådan, man skal reagere, når sådan noget sker. Men ja, heldigvis var det ikke værre.«

Her kan du læse hele Camilla Framnes' blogindlæg om episoden, og du kan blandt andet også læse, hvordan hun fejrede sin fødselsdag og efterårsferie.

LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila afslører: Så vildt er vores sexliv

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Landmand'-fyr skal være far


Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kamp på liv og død: 150 hvaler...
bt.dk
Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Drama i supermarked: Gidseltager og...
bt.dk
Michael og Lina har den mest utrolige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx