Af Amalie Abildgaard - 18/08-17 18:34

'Familien fra Bryggen' klar til ny sæson: Kan du se, hvem hun er?'Familien fra Bryggen' klar til ny sæson: Kan du se, hvem hun er?

Ny sæson - nyt udseende. Det skulle man i hvert fald tro, når man kigger på de nye pressebilleder af Familien fra Bryggen-darlingen Didde Skjelmose.

storybild

Ny sæson af 'Familien fra Bryggen' kommer til efteråret. (Billede: TV 3 Presse)

Ved første øjekast er Bryggen-Didde nemlig næsten ikke til at kende. Men ifølge hende selv er der hverken botox eller andre kemikaler indblandet.

- Man kan da godt skyde skylden på kærlighed og kildevand, men sandheden er vist, at der er blevet pyntet lidt på det, siger Didde Skjelmose til Ekstra Bladet.

Linses sjove veninde er ikke længere bosat på Bryggen, men i Jylland, og for nyligt kom det frem, at hun var blevet kæreste med Sonny Bendiksen, der arbejder på TV 2 Vejret.

Selv om den nyforelskede Didde Skjelmose stråler på sine nye billeder, er det altså ikke derfor, hun næsten heller ikke kan kende sig selv.

- Jeg er vist nok lige blevet retoucheret godt og grundigt, men man skal jo også gå gennem livet med nogle flotte billeder i bagagen, siger hun til Ekstra Bladet.

Den nye sæson af det populære tv-program får premiere torsdag den 7. september på TV 3, hvor Linse og co. igen vender tilbage.

 

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx