Af - 21/10-16 13:36

UVENNER: Derfor er Kanye West blevet sur på Jay ZUVENNER: Derfor er Kanye West blevet sur på Jay Z

Venskabet mellem Kanye og Jay Z ser ud til at være slut.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er problemer i Paradis.

Eller i hvert fald i musikbranchen. Venskabet mellem Kanye West og Jay Z ser ikke ud til at være særlig stærkt mere. De to udgav ellers fællesalbummet 'Watch The Throne' i 2011 og har også været på turne sammen.

Men det var i fortiden. Nu lyder det til, at Kanye West og hans tidligere BFF ikke længere kommer godt ud af det med hinanden. Det afslørede Kanye under en koncert i denne uge i Seattle.

Kanye West er endelig på Instagram
Kanye West er endelig på Instagram

Her fortalte Kanye West, at der aldrig vil komme et 'Watch The Throne 2'-album, fordi der er noget 'shit' med Apple og Tidal, som Jay Z ejer.

Og selv om Kanye West lød sur over det og brugte ordet 'shit' adskillige gange, var det denne næste sætning, der viser skårene i venskabet til Jay Z.

- Lad være med at ringe til mig efter røveriet og spørg, hvordan jeg har det. Vil du vide, hvordan jeg har det? Så kom forbi mit hus, sagde en oprevet Kanye West.

Her hentyder han selvfølgelig til, at hans kone Kim Kardashian blev udsat for et voldsomt røveri i Paris tidligere på måneden.

'Carrie' har mødt Kim Kardashian: Se hvad hun synes om realitystjernen
'Carrie' har mødt Kim Kardashian: Se hvad hun synes om realitystjernen

Men hans svada stoppede ikke der, for det ser ud til, at Kanye West faktisk gerne vil fortsætte venskabet med Jay Z.

- Tag dit barn med hjem til os, som om du var min bror. Lad os hænge ud. Jeg kan ikke klare det her lort, bror. Vores børn har aldrig nogensinde leget sammen.

Her snakker rapperen om, at Jay Z og Beyoncés datter Blue Ivy Carter åbenbart aldrig har leget med hans og Kim Kardashians datter, North West, selv om de to piger næsten er jævnaldrende.

Kanye West-modeshow gik helt galt
Kanye West-modeshow gik helt galt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx