Af Tinie Maibøll - 24/03-17 21:19

Vild debat om X Factor-styling: Ligner noget fra HobbittenVild debat om X Factor-styling: Ligner noget fra Hobbitten

Flere vakse seere var ude med riven efter de vilde outfits på skærmen.

storybild

Her ses Mette Lindberg ved sidste uges liveshow, også ved denne uges liveshow skabte dommerens styling debat på de sociale medier. (Billede: Scanpix/Martin Sylvest)

Mens semifinalen i X Factor rullede over skærmen fredag aften, var det ikke kun deltagerne og deres sange, der fik opmærksomhed.

For kort inde i programmet var seerne hurtigt til tasterne på de sociale medier og satte fut i en livlig debat. Det var især to ting, der stjal opmærksomheden - nemlig dommeren Mette Lindbergs øjenbryn og værten Sofie Lindes beklædning.

Mette Lindberg, som i forvejen er kendt for sin hang til farverigt tøj og glitter, tog i aften sin make-up til et nyt niveau. For ovenover sine øjenbryn havde showets eneste kvindelige dommer nemlig fået placeret en række glitrende diamanter.


Og det vakte opsigt på det sociale medie Twitter.


’Mettes øjenbryn ligner fuldstændig mine lygter på min Audi A6 #XFactordk,’ skrev brugeren Jan Birch.

Mette Lindberg angriber 'X Factor'-Morten: 'Du synger falsk!'
Mette Lindberg angriber 'X Factor'-Morten: 'Du synger falsk!'

Og mens nogle af mændene på det sociale medie ikke forholdt sig direkte til diamantøjenbrynene, men i stedet sendte en kærlig tanke hjem til garagen, var andre mindre begejstrede.


’Jeg sidder med en mistanke om at Mette kunne se godt ud hvis hendes tingeltangel-OCD kom under kontrol. Er jeg alene? #xfactordk,’ skrev Sean H.

Men dramatikken omkring aftenens styling stoppede ikke kun ved Mette Lindberg. Også værten Sofie Lindes beklædning fik en tur.

Sofie Lindes havde nemlig en turkis vintage kimono på, og hendes hår var fyldt med guldglitter og så havde hun et par små guldvinger plantet ved ørene. Og det skabte en del associationer hos seerne.


X Factor-finalist i brøler: Sendte meget uheldig besked efter terror i London
X Factor-finalist i brøler: Sendte meget uheldig besked efter terror i London

"Har ikk fået set så meget #xfactordk i år, men hvor er det cool at Thranduil er på som vært,' skrev Merlin P. Mann med reference til eventyrfilmen 'Hobbitten'.


'Sofie og Morten liger mest af alt et semi akavet klassebillede fra Rivendell (Kløvedal fra Ringenes Herre red.)#xfactordk #snæverreference,' skrev Kristian Fjord.

Det bliver spændende at se, om stylingen kan blive vildere endnu til årets finale, som løber af stablen næste fredag klokken 20.00 på DR1


LÆS OGSÅ: Hvem ryger ud af X Factor i aften? Danske Spil er klar med dommen

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-favorit skadet inden semifinalen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx