Af Fie West Madsen - 24/11-17 19:50

Dansk skuespiller afslører ny kæreste: Mødtes under optagelserDansk skuespiller afslører ny kæreste: Mødtes under optagelser

Den danske skuespiller Ken Vedsegaard, der blev landskendt i DR-serien 'Krøniken', har fundet kærligheden på ny i form af skuespiller-kollegaen Synnøve Macody Lund.

storybild

Ken Vedsegaard medvirkede i år i TV 2-serien 'Mercur'. (Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

Det fortæller parret i et stort interview med det norske medie VG ifølge norske Se og Hør.

Norske Synnøve Madody Lund og danske Ken Vedsegaard mødte hinanden i 2015 under indspilningerne til serien 'Black Widows', og efterfølgende er de to blevet kærester.

I øjeblikket er de begge aktuelle i den norske film 'Hjemsøgt', hvor de spiller et par, og det var faktisk Synnøves egen idé, at de to også skulle have en romantisk relation på lærredet.

»Jeg følte mig nøgen i spillet, specielt til dig, Ken. Det blev en situation, hvor jeg personligt følte, at jeg var nødt til at bevise noget. Men når det er sagt, så er det er også det smukkeste, jeg nogensinde har gjort. Du bliver så ekstremt til stede, når du skaber noget med en person, du føler noget for,« siger den norske skuespillerinde til VG ifølge Se og Hør.

Den norske skuespiller er bosat i Norges hovedstad Oslo, mens Ken Vedsegaard bor i København. Den danske skuespiller har tidligere forklaret, at han ikke altid har været lige nem at være i et forhold med.

»Jeg kan godt lide intensiteten i mit fag. Jeg kan godt lide at investere 120 procent i det, jeg laver. Og så er det jo klart, at man ikke samtidig kan investere 120 procent andre steder i livet. Altså, mine børn er der altid plads til. Sådan er det bare. Men der kan være perioder, hvor det kan være svært at være en anden voksen i mit liv. Fordi vedkommende bliver nødt til at dele min opmærksomhed med noget andet,« sagde Ken Vedsegaard sidste år til Billed Bladet.

Ken Vedsegaard er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater og  blev landskendt, da han fra 2004 til 2007 medvirkede i tv-serien Krøniken, hvor han spillede den karismatiske og til tider utilregnelige Erik. Siden har man ikke set meget til Ken Vedsegaard, men i 2017 medvirkede han atter i en stor, dansk tv-serie, da han kunne ses i TV 2-serien 'Mercur'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
Blev kendt som 'Mini Me': Austin...
bt.dk
Mand afgået ved døden efter voldsomt...
bt.dk
Verdens ældste er død som 117-årig på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx