Af Kristian Dam Nygaard - 01/12-17 09:44

Julekalender-amok: Sådan følger du med I ALLE årets tv-julekalendereJulekalender-amok: Sådan følger du med I ALLE årets tv-julekalendere

Du skal da se dem alle!

storybild

(Billede: Tv2)

Det er blevet den 1. december. Det er atter tid til at finde ud af, om Pyrus og alle de andre når at redde julen, før det bliver den 24. Med denne guide kan du trygt sætte dig foran tv'et og få det hele med.

16:15'Alletiders nisse', TV2Pyrus sparker julen i gang på TV2 med genudsendelsen af anden sæson i 'Pyrus'-serien 'Alletiders nisse' fra 1995, hvor den alt for velopdragne Kandis har sin tv-debut.  Genoplev Jesper Klein kæmpe med gode gamle Windows 95.

17:00'Ramajetternes jul', DR RamasjangSpeltmødrenes foretrukne legeonkel Kristian Gintberg fortsætter juleshowet for de yngste med sine lufthavns-dukker, der i denne helt nye julekalender skal hjælpe julemanden med at finde hans forvundne computer.

(Billede: DR)

17:20'Nissernes Ø', DR RamasjangI 2003 savnede Flemming Jensen at rende rundt med et halstørklæde om halsen og synge om risengrød, så han overtalte DR til en tredje omgang med 'Nissebanden'. Genoplev Jesper Christensen i en af skurkerollerne, der tre år senere førte til det store James Bond-gennembrud som Mr. White.

19:30'Snefald', DR1Efter den store succes med 'Skam' har DR i år valgt at købe en norsk julekalender. Det handler om den niårige hjemløse Selma, der møder julemanden, og det er sikkert meget ungt og trendy.

(Billede: DR)

20:00'Tinkas juleeventyr', TV2Årets store familiejulekalender leveres i år af TV2, der har hyret rutinerede folk som Ellen Hillingsø, Birthe Neumann og Lars Knutzon til at stille det store spørgsmål: Når det at blive jul igen i år?. Burhan G og Martin Brygmanns datter står for den catchy kendingsmelodi.

(Billede: TV2)

20:55'Natholdets julekalender', TV2 ZuluAnders Breinholt vil også være med og har derfor allieret sig med Søren Rasted og en øl-ekspert ved navn Carsten til at drikke sig igennem 24 øl. Alle afsnit er optaget samme dag så forvent en festlig afslutning.

(Billede: Tv2)

23:00'The Julekalender', TV 2 CharlieFor niende gang siden 1991 viser TV 2 historien om kartoffelavleren, der får besøg af en nisse-hader, mens tre knap så kloge nisser rumsterer under jorden. Kan du stadig ikke få nok af 90'er-udtryk som 'puste grise op' og 'bop-bop-bop', må du vente med at gå i seng til klokken til 23.15.

(Billede: TV2)

Har du fået hørt ugens nye afsnit af BTMX' podcasten 'Vi elsker clickbait'? Download den gratis i iTunes eller lyt med her:

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hver tredje passager gider ikke...
bt.dk
Advarer mod aggressiv og smitsom...
bt.dk
Få måneder efter sit store tab:...
bt.dk
Flaskekast, spyt og slag: Unge piger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx