Af - 14/03-14 07:01; Opdateret: 14/03-14 08:37

ManBand: Vi kræver en 'side 9'-pige i metroxpressManBand: Vi kræver en 'side 9'-pige i metroxpress

Blachmans populære mande-trio stormer frem i 'X Factor' og er en af outsiderne til at vinde det hele. Metroxpress fulgte skjorte-kongen Dennis i en uge frem mod aftenens kvartfinale.

storybild

(Billede: Mogens Flindt)

Mandag
- Det lyder kedeligt, men vi er faktisk ret gode til at møde til tiden. 9:30 sharp står vi klar ude på DR for at øve den nye sang op med bandet. Om aftenen mødes vi med vores stylist, der har en ny skjorte klar til mig. Jeg blander mig ikke så meget i tøjet. Jeg tror på, at de ved, hvad der gør sig bedst på tv.

Thomas Blachman: Danmark har forstået mig
Thomas Blachman: Danmark har forstået mig

Tirsdag
- Vi knokler i øvelokalet med vores koreograf. Vi har indtil nu ikke haft så meget spræl på scenen, selvom Jesper har nogle ret fine 'moves', når han vrikker sine hofter. Om eftermiddagen øver vi med Blachman ude på hans husbåd. Der er masser af plads, og vi får både serveret kaffe og postevand.

Onsdag
- Vi fortsætter med koreografi-træningen. Det begynder at ligne noget, men det er med tungen lige i munden. Vi er efterhånden ved at kunne mærke trætheden melde sig efter flere ugers 'X Factor'. Så er det rart, at jeg kan tage hjem til min kæreste i Herlev og slappe af om aftenen.

Se ManBands nyeste medlem: Nu vil de på Zen!
Se ManBands nyeste medlem: Nu vil de på Zen!

Torsdag
- Pressedag. DGI spurgte til vores motionsvaner. Vi er jo ikke det mest atletiske band. Min sidste løbetur var efter bussen. Vi følger ikke så meget med i, hvad medierne skriver om os. Det faste ritual er metroxpress i metroen om morgenen, og så skal Jesper altid kigge efter 'side 9'-pigen i Ekstra Bladet. Du må godt skrive, at ManBand savner en 'side 9'-pige i metroxpress.

Blachman: ManBand er mine marionetdukker
Blachman: ManBand er mine marionetdukker

Fredag
- Sminke i DR Byen. Jeg er nok den, der bruges mest tid på. Der skal både rettes hår og skægstubbe, og øjenbrynene bliver tegnet op. Ole bliver bare spartlet, mens Jesper er flot, som han er.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx